DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,885
tamam attıklarıma bakabilirsinŞık olsun demiştim![]()
tamam attıklarıma bakabilirsinŞık olsun demiştim![]()
Ekran kartım/anakartım beyaz olsa beyazını alırdım kesinlikle. Siyahı da güzel duruyor, daha iyisi önerilmezse büyük ihtimalle TD500 alacağım.Şıklık arıyorsan TD500 bak. Hem hava akışıda süper.
COOLER MASTER MasterBox TD500 Beyaz ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Beyaz ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-WGNN-S01 ITOPYA'da.www.itopya.com
MSI olan güzel duruyor ama TD500 daha iyi sanki.Şıklık anlamında:
Bu da fena değilCORSAIR 275R Airflow Tempered Glass USB 3.0 Beyaz Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR 275R Airflow Tempered Glass USB 3.0 Beyaz Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9011182-WW ITOPYA'da.www.itopya.com
corsair ile o TD500 ü kıyaslayabilirsinEkran kartım/anakartım beyaz olsa beyazını alırdım kesinlikle. Siyahı da güzel duruyor, daha iyisi önerilmezse büyük ihtimalle TD500 alacağım.
MSI olan güzel duruyor ama TD500 daha iyi sanki.
3 fanlı ekran kartım olsa kesin bunu alırdımhttps://www.teknobiyotik.com/dark-m...asasi-ekran-karti-dikey-baglama-adaptoru.html Dik ekran kart bağlama aparatı hediye.
ekran kartında zaten rgb vb. yoksa fazla değmez bence dikey aparata özelliğine sahip kasa almak3 fanlı ekran kartım olsa kesin bunu alırdım![]()
Yok ya, kötü durur zaten benimki dik. ROG Strix olsa çok iyi dururduekran kartında zaten RGB vb. yoksa fazla değmez bence dikey aparata özelliğine sahip kasa almak
Şu an kullandığım kasa daha iyi attığından, 1000 tl bütçem varken neden bunu alayım?şuan kullanıyorum memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com