Neler Yeni

Yardım 1000 TL kulaklık+klavye+mouse set önerisi

Exâmple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Osman Anıl Başaran
Zaten marka değil modele bakıyorum senden de 100000 kat daha iyi anlıyorum uyuma vaktin geldi uyu artık cahiliğini de kendine sakla o klavyeye o parayı verirsen enayisin demek başka bir açıklaması yok marka değil modele önem vermeseydik fury x önermezdim
Anan baban gelicek birazdan çocuk git uyu bana tatava yapma burada trust ayarında bi klavye önermişsin hala öne çıkmayı çalışıyorsun neyin boşu bu :D

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Anan baban gelicek birazdan çocuk git uyu bana tatava yapma burada trust ayarında bi klavye önermişsin hala öne çıkmayı çalışıyorsun neyin boşu bu :D
Trust dediğin marka gb dediğin markadan çok daha iyi ürünleri var reddragon dark avenger çok kaliteli bir klavye @zbabomen hocam kullanıyordu sana bilgi verebilir

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
arkadaşlar ben şöyle düşündüm ama sizinde fikrinizi almak isterim corsaır hs50 pro(450tl) monster pusat k3 pro logitech G203
sizin öneriniz varsa nelerdir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardımcı olursanız sevinirim
Seçimleriniz gayet güzel.

Binlerce kat daha kaliteli gb gp gibi markalara kaliteli diyebiliyorsan yazık senle uğraşmayacağım o klavye fiyatına göre alınabilecek en berbat klavyelerden biri
kim demiş kalitesiz olduğunu ? ayriyetten reddragon dediğin marka çok mu kaliteli :D
Bu tartışmanın sonunda ikinizde haksız çıkacaksınız...

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Akhilleus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş
arkadaşlar ben şöyle düşündüm ama sizinde fikrinizi almak isterim corsaır hs50 pro(450tl) monster pusat k3 pro logitech G203
sizin öneriniz varsa nelerdir?

yardımcı olursanız sevinirim
Seçiminiz iyi ama ekstra bakmanız adına
Klavye olarak : https://www.incehesap.com/gamepower-saber-rgb-mavi-blue-switch-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-43424/

Mouse : https://www.itopya.com/razer-deathadder-v2-mini-chroma-rgb-gaming-mouse/

Kulaklık olarak net şekilde bunu alın diyemem ama dilerseniz ona da bakabilirim hocam

caang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Caner

bana bir dayanak sunmadan direk yazık senle uğraşmıyacağım demesi? elinde bir inceleme mi var,kullanmışlığı mı var veya çevresinde önermeyenler mi var bana bundan bahsedeceğine direk kendi fikrini (en iyi fikir) diye ortaya koyup yazık senle uğraşmıyacağım demesi ve benim gamebooster'la alakalı kalite konusunda hiç bir şey söylememem :/ mesele ego meselesi ha bu konu hakkında bilgili olduğunu öne sürüyorsan dersin ki şu şöyle bu şöyle bu sebeple bunu alma tarzında söyliyeceği yere işte durum böyle.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
bana bir dayanak sunmadan direk yazık senle uğraşmıyacağım demesi? elinde bir inceleme mi var,kullanmışlığı mı var veya çevresinde önermeyenler mi var bana bundan bahsedeceğine direk kendi fikrini (en iyi fikir) diye ortaya koyup yazık senle uğraşmıyacağım demesi ve benim gamebooster'la alakalı kalite konusunda hiç bir şey söylememem :/ mesele ego meselesi ha bu konu hakkında bilgili olduğunu öne sürüyorsan dersin ki şu şöyle bu şöyle bu sebeple bunu alma tarzında söyliyeceği yere işte durum böyle.
Önerin güzel fakat daha iyi olabilirdi.
Fakat bir alternatif.
Katar Pro'da tuş basma sorunu var diye duymuştum.

Huso

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Huseyin
Seçiminiz iyi ama ekstra bakmanız adına
Klavye olarak : https://www.incehesap.com/gamepower-saber-rgb-mavi-blue-switch-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-43424/

Mouse : https://www.itopya.com/razer-deathadder-v2-mini-chroma-rgb-gaming-mouse/

Kulaklık olarak net şekilde bunu alın diyemem ama dilerseniz ona da bakabilirim hocam
tabikii sevinirim önerirseniz fakat mouse pahalı kaçmamış mı be hocam 😂

birde sizce mouse asus tuf gamıng m5 mi yoksa g203 mü

Akhilleus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş
Valla ben razer'i çok seviyorum gerçekten de çok kaliteli geliyor. Ondan dolayı en makulunu sundum 😁 dilerseniz daha ucuzunu bulayım size

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

birde sizce mouse asus tuf gamıng m5 mi yoksa g203 mü
M5

• Beğen
Reaksiyonlar: Huso

Huso

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Huseyin
Valla ben razer'i çok seviyorum gerçekten de çok kaliteli geliyor. Ondan dolayı en makulunu sundum 😁 dilerseniz daha ucuzunu bulayım size
1000 TL'ye kulaklık mouse klavye önerir misin sen olsan ne alırdın kualklık benim için en önemlisi diyebilirim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
https://www.monsternotebook.com.tr/pusatklavye/monster-pusat-k3-pro/ Stok bekleyin derim
Bunları öneririm.

Akhilleus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş
1000 TL'ye kulaklık mouse klavye önerir misin sen olsan ne alırdın kualklık benim için en önemlisi diyebilirim
Kulaklık olarak ben alsam şuan bunu alırdım, gayet beğenilen bir ürün. Ben size klavye mouse olarak farklı seçenekler sunayım. Yoksa bütçeyi aşacaktır.

Kulaklık olarak ben alsam şuan bunu alırdım, gayet beğenilen bir ürün. Ben size klavye mouse olarak farklı seçenekler sunayım. Yoksa bütçeyi aşacaktır.
Klavye olarak yine f/p açısından beğendiğim

Mouse olarakta şekil şukul olmasa da olur dersen

Son düzenleme:
Top Bottom