Neler Yeni

1000 tl kulaklık önerisi

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Aklımda gamepower fujin var çünkü kulaklığın mikrofonunu kullanıcam daha iyisi varmı önerirsiniz sevinirim

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
blackshark v2x aldım. Mikrofonu güzel. Lakin blackshark ın ekonomik modeli. İstersen inceleme videolarından mikrofonun sesini dinle. Daha önceden rampage marka kullanmıştım, onda kumanda vs vardı, bunda öyle bi muhabbet yok ama, bu fiyata mikrofonu baya iyi.

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
blackshark v2x aldım. Mikrofonu güzel. Lakin blackshark ın ekonomik modeli. İstersen inceleme videolarından mikrofonun sesini dinle. Daha önceden rampage marka kullanmıştım, onda kumanda vs vardı, bunda öyle bi muhabbet yok ama, bu fiyata mikrofonu baya iyi.
Fujin mi blackshark v2x mi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
fujin kullanmadım. V2 x'i alternatif olsun diye söyledim. Fujin kullanan bir arkadaş fikrini, tecrübesini belirtir. V2 x için benim görüşüm, hoparlör anlamında kullandığım rampage kulaklıktan geri olduğunu söyleyebilirim, ekonomik model bir kulaklık olduğu ve mikrofonu bu fiyatlardakiler için aşırı iyi olduğunu katarsam kapatır bu açığını. Ayrıca ''boom'' deniyordu sanırsam, süngeri ile geliyor, ses yalıtımı için muazzam. Rampage kulaklığım etraftaki her sesi alırdı, bu sadece benim konuştuğumu alıyor. Bir de 2 jak girişi ile geliyor, kasalar için uzun kablosu arkadaki slota takılabiliyor. Laptoplardaki tekli jak slotu içinde kablonun yarısında gizli bir jak var. Dışarıdaki sesi baya kesiyor.

Dediğim gibi fujin kullanmadım. İkisinin arasında kalmıştım. Fujin zamlanınca razer dan kullandım tercihimi. fujin de ama mikrofon kalitesi olarak övülüyor. Fujin kullanan arkadaşların tavsiyesini beklemeni öneririm.

Top Bottom