Ben almicam arkadaşım alıcak Bütçesi 1k önerilerinizi bekliyorum
vay **
E madem arkadaşın yorum yapacak kadar biliyor kendisi araştırsın
Sabahtan akşama kadar valorant oynuyor müzik dinliyor diyeyimarctis3 2019 edition kullanıyorum 750 ye almıştım bilgisayar başında uzun zaman geçiriyorsan. Örneğin ; Kodlama yada Oyun vs konforlu kulaklık tavsiye ederim.
Kulaklık hakkında tek eksi olarak diyebileceğim şeyi Basslarıdır g230 kulaklıktan geçiş yaptım. Net bir şekilde söyleyebilirim ki g230 da ki bassları özlüyorum.Ama konfor ve mikrofon kalitesi de Arctis3 2019 için bir + dırSabahtan akşama kadar valorant oynuyor müzik dinliyor diyeyim
Corsair almayı düşünüyor teşekkürlerLogitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Az daha koyabilirse bunu alsın.
HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.841,94 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Cloud Alpha Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Alpha Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.181,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011210-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Krem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011210-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Krem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011210-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Krem özelliklerini incele, 8.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
g pro x e bi baksın en iyisi olabilir o kulaklıkCorsair almayı düşünüyor teşekkürler