Anladım2
aldım zaten hocam uzun zaman oldu arkadass bir şey sordugu için yukarı cıktı konu
Peki bu mu gamepower fujin mi, ve neden. Fiyatları aşağı yukarı aynı, ama bazıları havit için olumsuz söylüyor, bazilari da gamepower için. Çok arada kaldim. Ama tasarım olarak kesonlikle gamepower fujin![]()
Havit Gamenote H2002P Kablolu Kulaklık
Havit Gamenote H2002P Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu bütçedeki oyuncu kablosuz kulaklıklarının tamamı kronik soruna sahip. Bunu öneririm.
Her ne kadar fujinin özellikleri güzel olsada gamepower genel olarak sorun çıkarmaya meyilli bir marka. Bu yüzden bunu öneririm. Havit için olumsuz konuşanlar genelde kablosuz modelleri için olumsuz konuşur çünkü kablosuz modellerin hepsi kronik sorunlu. Bu bütçe içerisinde en iyi seçenek H2002p.Peki bu mu gamepower fujin mi, ve neden. Fiyatları aşağı yukarı aynı, ama bazıları havit için olumsuz söylüyor, bazilari da gamepower için. Çok arada kaldim. Ama tasarım olarak kesonlikle gamepower fujin
Gamepower ne gibi sorun çıkartabilir. Bi arkadaşımda gamepowerin baska bi kulaklığı var ve hiç sıkıntı cikartmadini soyluyor. 1.5 - 2 yildir kullaniyor. Ama o model suan stoklarda yokHer ne kadar fujinin özellikleri güzel olsada gamepower genel olarak sorun çıkarmaya meyilli bir marka. Bu yüzden bunu öneririm. Havit için olumsuz konuşanlar genelde kablosuz modelleri için olumsuz konuşur çünkü kablosuz modellerin hepsi kronik sorunlu. Bu bütçe içerisinde en iyi seçenek H2002p.
Rampage tarzı bir marka bende eskiden gamepower medusa gibi bir kulaklık kullandım ve özellikle ergonomi aşırı konusunda kötüydü. Aşırı temiz kullanmadığın sürece aldığın yılda bozulabiliyor gamepower ürünleri. Genellikle çok fazla kronik soruna sahip ürünler üreten bir marka. Ve ürünler genellikle hak ettiğinden pahalıya satılıyor.Gamepower ne gibi sorun çıkartabilir. Bi arkadaşımda gamepowerin baska bi kulaklığı var ve hiç sıkıntı cikartmadini soyluyor. 1.5 - 2 yildir kullaniyor. Ama o model suan stoklarda yok