Yoo yanlışlıkla oldu heralde ben öyle bir şey yapmadımAynı konu 2 tane?
Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.691,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pek sevmedim başka bir şey önerir misin?Aynı konu 2 tane?
Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.691,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyata anormal derecede ucuz ama o.Yoo yanlışlıkla oldu heralde ben öyle bir şey yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pek sevmedim başka bir şey önerir misin?
Ya çok zorladım acaba 700 olur mu diye de 800 e yükselttimBu fiyata anormal derecede ucuz ama o.
DRGB ama bu.Phanteks Eclipse P360A D-RGB Aydınlatmalı Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
800'e kasa kalmamış pek. Tabi V20 olsa üstüne 250-30 TL para kalıyor hemde bu segment kasaların hepsinden daha iyi neredeyse.Ya çok zorladım acaba 700 olur mu diye de 800 e yükselttim
Güya forumda 1 milyon kişi var bir sen cevap veriyon800'e kasa kalmamış pek. Tabi V20 olsa üstüne 250-30 TL para kalıyor hemde bu segment kasaların hepsinden daha iyi neredeyse.
+Corsair Corsaır Powersız 275r Cc-9011181-ww 3 X Rgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair Corsaır Powersız 275r Cc-9011181-ww 3 X Rgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.teknobiyotik.com/silverstone-air-blazer-120r-argb-led-12cm-fan-sst-ab120r-argb.html
veya geympawır air turbine setinden almak iyi fiyata full ışıklı olacaksa. 275R airflow yanında gelen fanları tam hatırlamıyorum. İyi fiyata varsa airhawk DUO vs de olabilir.
MSI 101m nasıl sence800'e kasa kalmamış pek. Tabi V20 olsa üstüne 250-30 TL para kalıyor hemde bu segment kasaların hepsinden daha iyi neredeyse.
+Corsair Corsaır Powersız 275r Cc-9011181-ww 3 X Rgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair Corsaır Powersız 275r Cc-9011181-ww 3 X Rgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.teknobiyotik.com/silverstone-air-blazer-120r-argb-led-12cm-fan-sst-ab120r-argb.html
veya geympawır air turbine setinden almak iyi fiyata full ışıklı olacaksa. 275R airflow yanında gelen fanları tam hatırlamıyorum. İyi fiyata varsa airhawk DUO vs de olabilir.
hacım sen şaşırdım her halde youtube 1mGüya forumda 1 milyon kişi var bir sen cevap veriyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI 101m nasıl sence
rgb düşkünüyüm ondan dolayı en az 4 adet rgb fanın olması lazım
Gereksiz pahallı bence. 450 TL bandında gametech galaxy de bakabilirsin fakat uzun süre kullanmayacaksan bile maxima V20 al indirim bittiğinde 700-800 TL'ye satarsın. Hem yapı olarak hem kalite olarak hem hava akışı vs olarak muadili yok o fiyat bandında.MSI 101m nasıl sence
üye sayısıBir ara forum üye sayısı 1m oldu diye bir konu açılmıştı