Neler Yeni

1000 tl'ye Çok Ses Çıkartmayan Mekanik Klawye Önerir Misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Alperen Bozkurt
Bütçe
1000
Selam arkadaşlar klavye almak istiyorum. Bütçem 1000 tl civarı. Numpad kısmı olsun, sessiz olsun ve olabilir mekanik bir klave arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Arnold Ciwardagexer
teşekkür ederim ekledim bunu seçenekler arasına.
Kaliteli değil bu klavye uzak durun. Rampage Gamepower gibi markalardan lütfen uzak durun. Şimdi bi r eleman gelip ben 3 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım diyecek. Membran bir klavye tercih etmenizi öneririm.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali arda
Kaliteli değil bu klavye uzak durun. Rampage Gamepower gibi markalardan lütfen uzak durun. Şimdi bi r eleman gelip ben 3 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım diyecek. Membran bir klavye tercih etmenizi öneririm.
Hocam membran cok daha kalitesiz ucuz plastikten yapiliyor tuslar en azindan mekanik tiklama omru veriyor

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Arnold Ciwardagexer
Hocam membran cok daha kalitesiz ucuz plastikten yapiliyor tuslar en azindan mekanik tiklama omru veriyor
Hocam siz kimin Gamepower bir klavyede tuş ömrünü doldurdugunu gördünüz? Her türlü membran klavye tercih edilmeli en azından 5-6 ay sonra üzmez.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
evet genellikle gamepowerlar sıkıntılı oluyor dikkat etmekte fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,163
Üyeler
159,727
Son üye
cerii_0
Top Bottom