ChristianSerratos
80+ Silver
10 bin TL bütçe ile en iyi alınabilecek IPS 2K veya 4K monitör tavsiyesi verebilecek var mıdır?
10 bin TL bütçe ile en iyi alınabilecek IPS 2K veya 4K monitör tavsiyesi verebilecek var mıdır?
İade ettim bu monitörü renkleri canlı degil soluk gösteriyor. va panel bile ondan daha canlıMSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.819,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Garip, sizin tam ayarlayamamis olabileceğinizi düşünüyorum. Bu modele bakın illa başka model alacağım diyorsanız.İade ettim bu monitörü renkleri canlı degil soluk gösteriyor. va panel bile ondan daha canlı
monitör de neyi ayarlıyacağım tam olarak standart ayarlarını kullanıyorum biraz kurcaladım değişen bir şey olmadıGarip, sizin tam ayarlayamamis olabileceğinizi düşünüyorum. Bu modele bakın illa başka model alacağım diyorsanız.
Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
incelerim10 bit panel düşünürseniz VG27AQ1A modeline bakabilirsiniz Ips ve 170hz 2k çözünürlüğe sahip.
ayarlardan düzeltme yaptınız mıİade ettim bu monitörü renkleri canlı degil soluk gösteriyor. va panel bile ondan daha canlı
Fiyatı uygunBunu alabilirsiniz.
ViewSonic VX2780-2K Monitör
ViewSonic VX2780-2K Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Özellikleri fiyatına göre iyi.Fiyatı uygun
10k butcede mantıklı değil.Bunu alabilirsiniz.
ViewSonic VX2780-2K Monitör
ViewSonic VX2780-2K Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kronik sorunlu.