Neler Yeni

10000 TL'ye kadar kask önerisi

GirayHan

80+ Platinum
Youtubeda yapılan testi ben doğru bulmuyorum. Eğer aynı videodan bahsediyorsak farklı günlerde farklı rüzgar hızında, farklı rüzgar yönünde test edilmiş bir video. Rüzgar tünelinde yapılmadıkça doğru sonuç vermeyecek bir test. Dediğim gibi aslında gürültülü bir kask olan shark s600 kullanıyordum, daha sonra bu kaska geçtim ve bunun daha fazla rüzgar sesi aldığına eminim. Her zaman kulak tıkacı kullandığım için sorun değil ama yakın yerlere giderken bazen takmıyorum ve shark beni scorpion kadar rahatsız etmiyordu ses konusunda. Bunun yanın kafama her ne kadar kalıp olarak olmasa da k6s kullandım, bariz bir şekilde scorpiondan daha sessiz bir kask. Tabii ki burada kulak tıkacı kullanmayacak kadar sesten bahsetmiyorum. En sessiz kask bile duyma kaybına gidebilecek desibelde ses alıyor. Ancak yakın mesafede ve düşük hızda kulak tıkacı takmadığım zaman diğer kaskımdan ve kasklarımdan daha fazla rahatsız ediyor. O youtubedaki testin aksine ben rüzgar sesinden memnun değilim.
Rüzgar tünelinde yapılan test maalesef yok. Bu olsa bir çok kask sınıfta kalır keza üreticinin işine gelmiyor. K6sten bu kask bana göre daha sessiz. Gerçi ne konuşsak boş işitsel olarak herkes farklı duygulara sahip olduğu için db oranları da değişiyor. Sessiz kask henüz icat edilmedi. Sebebi ise kabuk türleri ve Güvenlik endişeleri. schuberth markası bile bir noktaya kadar çözüm. Net çözüm uzun yolda kulak tikaci. Kaskta bakılması gereken ana nokta kabuk. Sonrasi işin fantezisine kaçıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom