Neler Yeni

Yardım 10000₺'ye Hawk Future alınır mı ?

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Bütçe
10000
Bu bütçede koltuk bakıyorum. Sizce alınır mı? Ya da başka öneriniz var mı ?

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
furkan
Bende future var memnunum ama eğer yakın zamanda indirim dönemi varsa amazon'da 9k'ya düşüyor (düz renkler 9kya düşüyor diğerleri 9k üstünde oluyor)

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10000TL gibi bir bütçen varsa Hawk yerine Zio marka koltuk al hem mekaniği, hem de kalite ve konfor olarak Hawk'tan daha iyi. Koltuk kısmı falan kesinlikle daha rahat ve yumuşak.
Zio içinde baktım ama özelleştirmeler ile fiyat epey artıyor ve alt kısımlarının kalitesiz olduğu yorumunu okudum çoğu yerde. O yüzden kararsız kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende future var memnunum ama eğer yakın zamanda indirim dönemi varsa amazon'da 9k'ya düşüyor (düz renkler 9kya düşüyor diğerleri 9k üstünde oluyor)
Bayadır stokta yoktu, cumartesi stoğa girdi ve şuan sadece Amazon'da satılıyor. Aslında indirim bekliyorum ama henüz yok, biraz daha beklerim.

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed Koçak
Zio içinde baktım ama özelleştirmeler ile fiyat epay artıyor ve alt kısımlarının kalitesiz olduğu yorumunu okudum çoğu yerde. O yüzden kararsız kaldım.

Bayadır stokta yoktu, cumartesi stoğa girdi ve şuan sadece Amazon'da satılıyor. Aslında indirim bekliyorum ama henüz yok, biraz daha beklerim.
https://www.itopya.com/corsair-tc100-relaxed-fabric-siyah-oyuncu-koltugu_u24048 şunada bakılabilir

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
  • Beğen
Reaksiyonlar: dlep

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Hawk fab kullanıyorum inanılmaz memnunum daha ucuz
Hocam aslında baktım ama yıllar Adore Gaming Max Racing modelini kullanıyorum berbat bir durumda şuan kozmetik açıdan ve gıcır gıcır ötüyor resmen o yüzden almışken biraz daha kaliteli ve uzun ömürlü bir şey almak istediğimden dolayı bütçe yükselttim.

beiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Beyza Tekin
Zio içinde baktım ama özelleştirmeler ile fiyat epey artıyor ve alt kısımlarının kalitesiz olduğu yorumunu okudum çoğu yerde. O yüzden kararsız kaldım.

https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/

Bu linkten aldıgında 8.500tl şu an ve fiyatı epey iyi. Zaten kol pedi ve visco ped bence çok gerekli değil ama 10kya çıkacaksan kol pedi ve visco ped de eklersin. Onun dışında çevremde kullanan kişiler de ben de gayet memnunum, otururken rahatlık hissetmek istiyorsan Zio öneririm.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/

Bu linkten aldıgında 8.500tl şu an ve fiyatı epey iyi. Zaten kol pedi ve visco ped bence çok gerekli değil ama 10kya çıkacaksan kol pedi ve visco ped de eklersin. Onun dışında çevremde kullanan kişiler de ben de gayet memnunum, otururken rahatlık hissetmek istiyorsan Zio öneririm.
Ben bu linki bulamamıştım hocam. Özelleştirme ekranı olan sipariş ekranını gördüm sadece o da özelliştirince 10500 civarına geliyordu. 7999₺'ye de gördüm muhtemelen onlar sizin attığınız linkteki gibi. Kolçaklar 2D sadece onun dışında güzel gibi.Video incelemelerine bir bakayım, teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: beiz
Top Bottom