Yani anlıycan PARA İHTİYACI kısmı hikaye. 9k ya aldı, 10k ya karıyla satıyor. Ama alınır mı?, alınır.peki tşk
hocam kb ama herkes burda 9000'e aldı diyor, ben tam olarak anlamadım nasıl bildiniz? ben bile bilmiyorum ne kadara aldığınıŞüphelik bir durum yok arkadaşında 9000'e aldı 1000 TL kar koyup satıyor ama alınabilir.
vatan 10 gün önce 500 stokla bu sistemi 9k dan sattı yakalayan aldıhocam kb ama herkes burda 9000'e aldı diyor, ben tam olarak anlamadım nasıl bildiniz? ben bile bilmiyorum ne kadara aldığını
aptalca bir soru olabilir
Guzel sistemtanıdığım bir arkadaş vatan bilgisayardan pc toplamış ama hiç açmadan para ihtiyacından dolayı satmak istiyor, sizce iyi bir fırsat mı yoksa daha ucuzu bulunur mu?
özellikler:
INTEL I3 12100F
MSI RTX2060 VENTUS GP OC 6GB
MSI H610M BOMBER ANA KARTI
MSI MAG FORGE M100R ARGB FAN KASA
KIOXIA 500GB EXCERIA SERISI NVMe M.2 SSD
THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS
GSKILL 8GB 3200Mhz RAM
her şey faturasıyla birlikte kutusunda hiç açılmamış 1.10.2022 tarihinde satın alınmış.
açıkçası ben pc toplama ile ilgili bilgilerim az onun için bu sistemde bir sorun yada kötü bir yanı varsa söylerseniz sevinirim.
internete baktığımda parçaların toplam fiyatı 14000 civarı
anladım çok teşekkürlervatan 10 gün önce 500 stokla bu sistemi 9k dan sattı yakalayan aldı
2.elde 3-4 arasıyenisi mi hocam? yoksa 2. el mi?
bu tür fırsatları nasıl yakalayabiliriz? ben siteden almayı daha çok tercih ediyorumvatan 10 gün önce 500 stokla bu sistemi 9k dan sattı yakalayan aldı
İtopya, incehesap (her cuma saat 22.00da indirim yapıyor bazı ürünlerde) gaminggen, sinerji, gamegaraj.... Gibi siteleri takip etbu tür fırsatları nasıl yakalayabiliriz? ben siteden almayı daha çok tercih ediyorum
farklı sitelerden de itopya gibi
çok teşekkür ederimİtopya, incehesap (her cuma saat 22.00da indirim yapıyor bazı ürünlerde) gaminggen, sinerji, gamegaraj.... Gibi siteleri takip et
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben gaminggen itopya ve incehesaptan alışveriş yaptım sorun yaşamadım