Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
Ali sırf bu konuyu hortlatmak için üyelik açmış. Beni de kandırdı vicdansızagalar konuyu niye hortlatıyorsunuz ? 2022 den kalma konu
Ali sırf bu konuyu hortlatmak için üyelik açmış. Beni de kandırdı vicdansızagalar konuyu niye hortlatıyorsunuz ? 2022 den kalma konu
bu arkadaş hortlatmış bakmadım tariheNası bi paket atıcan knk paket basına 50tl likmi yoksa paket basına 50k likmi
harbiden kandırıldıkAli sırf bu konuyu hortlatmak için üyelik açmış. Beni de kandırdı vicdansız
Benim siparişleri sen getir pendik içi dağıtımı sen yap aga söz giriş kat kapıda alırım sen aynı gün teslimat yaparsınArkadaşlar selamlar!
Tanıdığım ve sevdiğim bir dostum beni aradı ve "Knk paraya ihtiyacım var " dedi bende 20K atacam .üniversite öğrencisi yazılım okuyor neyse konumuz bu değil 23 yaşında taa 16 yaşında motor ehliyeti aldı ve BMW S1000RR sürücüsü
Ozamanlar yemeyerek içmeyerek babası almış yanı baya zor neyse motor kuryelik yapicakmis ama motor kurye için motorlar 50 ile 125cc arası olduğu için bana sordu bende fazla bilmediğim için buraya soruyorum
Şuan ABD deyim Türkiye ye para transferi nasıl oluyor bu 1
2 bu motorlarla kurye olunurmu?
@2mApoo
Ali sırf bu konuyu hortlatmak için üyelik açmış. Beni de kandırdı vicdansız
bu arkadaş hortlatmış bakmadım tarihe
Mesaj otomatik birleştirildi:
harbiden kandırıldık
Merhaba kardeşim ben kuryeyim. Arkadaşın hayalimdeki motosiklete sahip. O motosiklet ile kuryelik yapmamalı çünkü benzine para yetiştiremez ve trafikte çok yorulur. Motosikleti kendi veren birkaç firma vardı (getir-pizza taksi) ama o firmaların kazancı iyi mi araştırması lazım. Çünkü her şehirde paket başı ücretler değişebiliyorArkadaşlar selamlar!
Tanıdığım ve sevdiğim bir dostum beni aradı ve "Knk paraya ihtiyacım var " dedi bende 20K atacam .üniversite öğrencisi yazılım okuyor neyse konumuz bu değil 23 yaşında taa 16 yaşında motor ehliyeti aldı ve BMW S1000RR sürücüsü
Ozamanlar yemeyerek içmeyerek babası almış yanı baya zor neyse motor kuryelik yapicakmis ama motor kurye için motorlar 50 ile 125cc arası olduğu için bana sordu bende fazla bilmediğim için buraya soruyorum
Şuan ABD deyim Türkiye ye para transferi nasıl oluyor bu 1
2 bu motorlarla kurye olunurmu?
@2mApoo