Neler Yeni

1000cc ile motor kurye olunur mu?

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda doğan
Arkadaşlar selamlar!

Tanıdığım ve sevdiğim bir dostum beni aradı ve "Knk paraya ihtiyacım var " dedi bende 20K atacam .üniversite öğrencisi yazılım okuyor neyse konumuz bu değil 23 yaşında taa 16 yaşında motor ehliyeti aldı ve BMW S1000RR sürücüsü

Ozamanlar yemeyerek içmeyerek babası almış yanı baya zor neyse motor kuryelik yapicakmis ama motor kurye için motorlar 50 ile 125cc arası olduğu için bana sordu bende fazla bilmediğim için buraya soruyorum

Şuan ABD deyim Türkiye ye para transferi nasıl oluyor bu 1

2 bu motorlarla kurye olunurmu?

@2mApoo
Benim siparişleri sen getir pendik içi dağıtımı sen yap aga söz giriş kat kapıda alırım sen aynı gün teslimat yaparsın😂

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,655
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
Arkadaşlar selamlar!

Tanıdığım ve sevdiğim bir dostum beni aradı ve "Knk paraya ihtiyacım var " dedi bende 20K atacam .üniversite öğrencisi yazılım okuyor neyse konumuz bu değil 23 yaşında taa 16 yaşında motor ehliyeti aldı ve BMW S1000RR sürücüsü

Ozamanlar yemeyerek içmeyerek babası almış yanı baya zor neyse motor kuryelik yapicakmis ama motor kurye için motorlar 50 ile 125cc arası olduğu için bana sordu bende fazla bilmediğim için buraya soruyorum

Şuan ABD deyim Türkiye ye para transferi nasıl oluyor bu 1

2 bu motorlarla kurye olunurmu?

@2mApoo
Merhaba kardeşim ben kuryeyim. Arkadaşın hayalimdeki motosiklete sahip. O motosiklet ile kuryelik yapmamalı çünkü benzine para yetiştiremez ve trafikte çok yorulur. Motosikleti kendi veren birkaç firma vardı (getir-pizza taksi) ama o firmaların kazancı iyi mi araştırması lazım. Çünkü her şehirde paket başı ücretler değişebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,714
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom