1000TL Bandında Kablosuz (Şarj Edilebilir) Oyuncu Mouse önerileri?

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
1000
rival 650
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama tutuştan anlamıyorum o yüzden o konuda bi şey diyemem

Evet konu bu, Claw stilinde tutuyorum- şu esnada Katar Pro kullanıyorum.

Lütfen önerilerinizi yazın çok kararsız kaldım. Almayı düşündüğüm mouse (https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-fury-z-kablosuz-moduler-oyuncu-fiyati,1315456603.html) ama yanlış bir tercih yaparsam pişman olmak istemiyorum.

(Yeterince kaliteli ise fiyatta bir miktar artış mümkün)

Kullanıyorum gayet iyi
Hocam bu pilli ama, ben şarj edilebilir arıyorum.

rival 650

ama tutuştan anlamıyorum o yüzden o konuda bi şey diyemem
Fiyat bütçemin oldukça üzerinde hocam.

Kendiniz kullanıyor musunuz? Duyumlarıma göre Model O sensör problemleri ve gıcırdama gibi problemlere sahipmiş. Ayrıca biraz uzun- bazı arkadaşlar sorunların giderildiğini ama Türkiye'de hâlâ eski Model O satıldığını belirtmişti. Bu doğru mudur?

Aslında bu Mouse hoşuma gitti cidden, fakat sadece kablosuz kullanım sunuyor sanırım.

Yani şarja takmayı unutursam ve biterse şarjı kablolu kullanabilmek büyük bir lütuf.

Son düzenleme:
Hocam bu pilli ama, ben şarj edilebilir arıyorum.

Fiyat bütçemin oldukça üzerinde hocam.

Kendiniz kullanıyor musunuz? Duyumlarıma göre Model O sensör problemleri ve gıcırdama gibi problemlere sahipmiş. Ayrıca biraz uzun- bazı arkadaşlar sorunların giderildiğini ama Türkiye'de hâlâ eski Model O satıldığını belirtmişti. Bu doğru mudur?

Aslında bu Mouse hoşuma gitti cidden, fakat sadece kablosuz kullanım sunuyor sanırım.

Yani şarja takmayı unutursam ve biterse şarjı kablolu kullanabilmek büyük bir lütuf.
Şarj ettikten sonra ne zaman şarj ettiğinizi unutuyorsunuz zaten. 10 dakika şarj ile 9 saate kadar, tam şarj ile 80 saate kadar kullanılabiliyor. İsterseniz kablolu da kullanabilirsiniz ama öyle bir gereksinim yok. 2m'lik kablosu docktan ayrılabiliyor. Dongleı ister docka ister bilgisayara takabiliyorsunuz. Tek beğenmediğim yanı orta teker fazla sesli dönüyor.
Detaylarına sitesinden de bakabilirsiniz:
https://tr.msi.com/Gaming-Gear/CLUTCH-GM41-LIGHTWEIGHT-WIRELESS

MSI FRIXIONFREE KABLO​

Şarj istasyonuna ya da fareye doğrudan takılabilen özel MSI FriXionFree sürtünmesiz kablo ile bataryanızın seviyesi düştüğünde bile oynamaya devam edebilirsiniz.

FriXionFree

Son düzenleme:

Lütfen önerilerinizi yazın çok kararsız kaldım. Almayı düşündüğüm mouse (https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-fury-z-kablosuz-moduler-oyuncu-fiyati,1315456603.html) ama yanlış bir tercih yaparsam pişman olmak istemiyorum.

25 kasım da aldım Fury Z yi bugün gidip iade ettim. Mouse sol tuşu bildiğin gıcırdıyor, 5. günü yapmaya başladı ve sağ tuş basmasan bile hareket ediyor sanki çıkacak gibi. Bu benim deneyimlerim ve önermem. Onun harici güzel, gecikme yok. Elim orta boy ve her tutuşu denedim, rahat kullanılır bir mouse.

Dostum attığım mousun pilini 4-5 ayda bir değiştiriyorum haberi olsun yinede ;)

fury z onermem kısa süre deneyip iade etmistim switchleri uzun omurlu degil ayrica gicirdama sorunuda var mouse elimde kalacak gibi bi hissiyati var sana onerim delux m800db + ptfe skatez claw tutus icin iyi kablosuz ve paw3335 sensoru var ve switchlerde kailh gm4.0 bu butcede nimet

Hocam bugün incehesapta indirime girecekmiş gaming gecesinde ama fiyatı biraz şişirmişler indirim öncesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,361
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri