Neler Yeni

1000TL Bütçe ile Sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre keskin
Arkadaşlar sa Benim bir adet pc var ve şöyle düşünün pes 13 aldığım max fps 30-20 zula bile max 30 gördüm ama sorun oyun değil sorun artık logo veya video shopu yapamıyorum Ama babama söyleyemiyorum Neden bilmem ama kıyamamakmı bilmiyorum 1k gibi birikim + pc yi satıcam seri tavsiye verin nasıl söylerim(Babam sinirli bir insan değil Telefon istedim bozılmuştu diye aldık ama pcye karşı ön yargısı var gibi)

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Arkadaşlar sa Benim bir adet pc var ve şöyle düşünün pes 13 aldığım max fps 30-20 zula bile max 30 gördüm ama sorun oyun değil sorun artık logo veya video shopu yapamıyorum Ama babama söyleyemiyorum Neden bilmem ama kıyamamakmı bilmiyorum 1k gibi birikim + pc yi satıcam seri tavsiye verin nasıl söylerim(Babam sinirli bir insan değil Telefon istedim bozılmuştu diye aldık ama pcye karşı ön yargısı var gibi)
Bende ona masaj yaparken soyliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BAŞLIK DEİŞMİŞ BENLİK DEİL

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Pc de artik yeni birşeyler ögrenmek istiyorum kendimi geliştiricem bilgisayar yetersiz kaliyor diyebilirsin.

G.P.U

80+ Silver
1000 de epey zor iş izoly,turbox için bile düşük bir bütce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,876
Üyeler
163,898
Son üye
ifreaNN