Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,489
- İsim
- Adem
Logitech g102 vardı 3 yıl oldu çift tıklama sorunu var (klasik logitech)
Yeni bir fare alıcam şöyle işte çalıştığım için bütçe aslında yok yani değecek bir şeyse yüksek paralar verebilirim ama değdiğine ikna olmam gerek
Viper mini ve steelseries rival3 arasında kaldım wireless olarakta hyperx haste wireless gördüm 1700e normali 1100dü bunlardan en mantıklısı hangisi bilemedim sizinde önerinizi bekliyorum
Bu arada rgb şart değil ama olması hoş
Hastenin beğenmediğim yanı delikli olması çünkü su damladığı zaman bozulmasından korkuyorum
Steelseries soyulduğunu ve malzemesinin kötü olduğunu gördüm
Viper minide sensörü kötü diyenler var daha doğrusu 700tl etmez diyenler var
Viper mini en ucuz 1600tl biliyorum fakat onun sebebi stoklarla alakalı ileride düşecektir.
Yeni bir fare alıcam şöyle işte çalıştığım için bütçe aslında yok yani değecek bir şeyse yüksek paralar verebilirim ama değdiğine ikna olmam gerek
Viper mini ve steelseries rival3 arasında kaldım wireless olarakta hyperx haste wireless gördüm 1700e normali 1100dü bunlardan en mantıklısı hangisi bilemedim sizinde önerinizi bekliyorum
Bu arada rgb şart değil ama olması hoş
Hastenin beğenmediğim yanı delikli olması çünkü su damladığı zaman bozulmasından korkuyorum
Steelseries soyulduğunu ve malzemesinin kötü olduğunu gördüm
Viper minide sensörü kötü diyenler var daha doğrusu 700tl etmez diyenler var
Viper mini en ucuz 1600tl biliyorum fakat onun sebebi stoklarla alakalı ileride düşecektir.