Neler Yeni

1000tl kulaklık önerisi

eno242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes alemdar
Bütçe
1000
Bütçem 1000tl oyun agirlikli bir kulaklık arıyorum
Bulduklarım bunlar daha iyi önerisi olan varmı?

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milli kulaklığımızı tavsiye ederim hocam

eno242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes alemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Milli kulaklığımızı tavsiye ederim hocam
Kral eski bir kulaklık V2 daha iyi diyorlar deneme şansım da olmadığı için emin olamıyorum Corsair içinde dip ses sorunu var diyorlar karasız kaldım çok

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Hocam iki kulaklığında incelemelerini izleyip hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz ve eski bir kulaklık olabilir ama hayla en çok satılan fiyat performans ürünü

cicikujj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cicikujj
Bütçem 1000tl oyun agirlikli bir kulaklık arıyorum
Bulduklarım bunlar daha iyi önerisi olan varmı?
Razer kraken tournament edition öneririm bir kaç aydır kullanıyorum yeterince memnunum. Alacaksan internetten bin liralık yerlerden alma. Çok daha ucuza bulabilirsin. 700 bandında.

Gallus_32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir
Blackshark v2 kullanıyorum int kafede cloud 2 kullandım konfor açısından blackshark v2

eno242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes alemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer kraken tournament edition öneririm bir kaç aydır kullanıyorum yeterince memnunum. Alacaksan internetten bin liralık yerlerden alma. Çok daha ucuza bulabilirsin. 700 bandında.
750 TL'ye almayı düşünmüştüm ama internet kafede bir kez deneme şansım oldu ağır di biraz alisabilirmiyim diye düşünüyorum

Blackshark v2 kullanıyorum int kafede cloud 2 kullandım konfor açısından blackshark v2
Ses seviyesi nasıl kankam şuan cloud Stinger var ses kartsız ,Laptop ile kullandığım için ses seviyesi sonda bile düşük geliyor bana

Son düzenleme:

cicikujj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cicikujj
750 TL'ye almayı düşünmüştüm ama internet kafede bir kez deneme şansım oldu ağır di biraz alisabilirmiyim diye düşünüyorum

Ses seviyesi nasıl kankam şuan cloud Stinger var ses kartsız ,Laptop ile kullandığım için ses seviyesi sonda bile düşük geliyor bana
Kanka vallaha çok yüksek diyemem. Bende FPS oyunları oynadığım için sesi sona alıyorum baba yetiyor. Normalde ben de son ses kullanan birisiyim. Bir sıkıntı olmadı.

Gallus_32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir

Ben şahsen ses seviyesi olarak baya fazla buluyorum ve benim ses kartımla alakalı olabilir ama thx modu daha iyi blackshark 2 yi şahsen beğendim

Top Bottom