Bluetooth anca 1650 TL'ye kemove k68 var ama Bt sart degilse ustteki klavye en mantiklisi ama sart ise baska bir sey onerebilirim.1000TL mekanik klavye önerisi blue switch %80 veya %60 numlock olmasın benim için yeter bu fiyata bluetooth klavye varmıdır bilmiyorum ama iyi klavye önerilerinizi bekliyorum
İngilizce bir klavyede de Türkçe karakterleri kullanırsınız. Yerleri daha farklı ve sistem ona göre ayarlıyor zaten.bu klavyeye göre Türkçe Q Keycaps var mıdır acaba önerebileceğiniz
olmasada olur ama olsa iyi olurBluetooth anca 1650 TL'ye kemove k68 var ama Bt sart degilse ustteki klavye en mantiklisi ama sart ise baska bir sey onerebilirim.
hiç bilmiyorum keycaps fiyatlarını o yüzden bi bütçe yokİngilizce bir klavyede de Türkçe karakterleri kullanırsınız. Yerleri daha farklı ve sistem ona göre ayarlıyor zaten.
Keycaps için bütçeniz ne?
Olmasada olur ise butcenize gore Dierya DK61E en mantiklisi zaten.olmasada olur ama olsa iyi olur
BT olan mi hocam? O ise 750 TL fakat switchleri Outemu yani BT sart degil ise onermem. https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazondan-aldigim-huo-ji-klavye.792424/ burada incelemesini yaptim detayli bakabilirsiniz fakat dedigim gibi bt sart degil ise butcenizde varken DK61Esizin önereceginiz klavye kaç TL di
Bulamadım ya Türkçe Q olarak. Hep ENG veya ABD düzeni var.olmasada olur ama olsa iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç bilmiyorum keycaps fiyatlarını o yüzden bi bütçe yok
Alınır Mı Sence Kulanımı Nasıl. BT yi fps oyunları oynadıgım için istiyorum kablo çok karmaşık olmaya başladı full yenilemeyi düşünüyorum mouse filan o yüzden olsa iyi olurBT olan mi hocam? O ise 750 TL fakat switchleri Outemu yani BT sart degil ise onermem. https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazondan-aldigim-huo-ji-klavye.792424/ burada incelemesini yaptim detayli bakabilirsiniz fakat dedigim gibi bt sart degil ise butcenizde varken DK61E
Hocam pcde deneme sansım olmadı pcde BT ozellıgı yok ama dedıgım gıbı bu fıyattakı bır BT klavye ıle cıddı sekılde FPS oyunu oynanmaz. Bir tek telde denedim.Alınır Mı Sence Kulanımı Nasıl. BT yi fps oyunları oynadıgım için istiyorum kablo çok karmaşık olmaya başladı full yenilemeyi düşünüyorum mouse filan o yüzden olsa iyi olur