Down down downUp up up
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...100-tws-kulak-ici-siyah-fiyati,250748354.htmlMerhaba, 1000 tl'den ucuz kablosuz kulakiçi kulaklık bakıyorum. Oyun oynamıyorum ve kulağımı acıtmayacak bir şey arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ahahaha hocam bunu kullanıyordum zaten normalde son zamanlarda çok fazla bağlantı kopması yaşıyordum ve tekini kaybettim o yüzden yeni bir şey bakıyorum.Down down down
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...100-tws-kulak-ici-siyah-fiyati,250748354.html
Güzel bir kulaklık. Fiyatını takip et. 2 hafta önce 350TL ye Hepsiburadadan aldım.
Biraz inceledim ve gayet güzel görünüyor ancak tek tük de olsa bağlantı kopması yaşayan insanların yorumlarını gördüm. Siz böyle bi durum yaşadınız mı? Bir de sizce rahat mı kulaklıklar?tcl s600 kullanıyom memnunum haberin olsun
Bunu ben de beğeniyorum hocam ama kutusuna çok dayanıklı değil demişler, o çok önemli değil ama bağlantı kopması konusunda bi şikayetiniz oldu mu hiç?Anker Soundcore R50i aşırı kaliteliydi fiyat performans olarak spor salonunda çaldılar bunu bende almayı düşünüyorum tekrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rüzgarlı havalarda sanki kopma oluyordu ya yanlış hatırlamıyorsam telefon cebimde olmasına rağmen veya telefon ile alakalı olur mu bu durum bilmiyorum ama özellikle rüzgarlı havalarda öyleydiBunu ben de beğeniyorum hocam ama kutusuna çok dayanıklı değil demişler, o çok önemli değil ama bağlantı kopması konusunda bi şikayetiniz oldu mu hiç?
Çok aman aman rahatsız edici bişey değilse tabii ki gözardı edilebilir, mevcut kulaklığımda (belki tekini kaybettiğimdendir bilemem) cidden katlanılamayacak seviyede kopma yaşıyorum. Biraz daha bakayım başka kullananlarda da bu tarz bi kopma şikayeti varmıymışrüzgarlı havalarda sanki kopma oluyordu ya yanlış hatırlamıyorsam telefon cebimde olmasına rağmen veya telefon ile alakalı olur mu bu durum bilmiyorum ama özellikle rüzgarlı havalarda öyleydi
bağlantı hiç kopmadı uygulama için diyorlarsa uygulamadan çık gir atıyorsun düzeliyor o bence rahatBiraz inceledim ve gayet güzel görünüyor ancak tek tük de olsa bağlantı kopması yaşayan insanların yorumlarını gördüm. Siz böyle bi durum yaşadınız mı? Bir de sizce rahat mı kulaklıklar?