Neler Yeni

100mbps pakete geçtim ama 50 de kalıyor, nedenini bilen var mı. Görsel ekledim.

faatih4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Acaroğlu
türk telekomda 100 mbps pakete geçtim 10 gündür teknik ekip ulaşacaktı ve sorunun modemde olduğunu söyledi. 3 veya 4 yıl önceki bir modem. vdsl 300mbps ama 50 de kaldı çıkmıyo daha yukarı. sorun nedir acaba bilgisi olan veya yaşayan var mı. VMG3312-B10B modem.

Ekler

• internet.JPG
    internet.JPG
    29.2 KB · Hit: 35
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yuzarsef
Yanlış Bilgilendirme
50 ve üstü fiber internet diye geçiyor kardo 100mbps ise fiber modem olması lazım. Ama sen benim AP olarak kullandığım modeme sahipsin. Ki modem kurulumu yapılırken o modemin mac adresine hız sınırı tanınır büyük ihtimalle onu güncellemediler ondan yaşıyorsun. Fakat modem talep etmeni tavsiye ederim İSS den.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,050
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
50 ve üstü fiber internet diye geçiyor kardo 100mbps ise fiber modem olması lazım. Ama sen benim AP olarak kullandığım modeme sahipsin. Ki modem kurulumu yapılırken o modemin mac adresine hız sınırı tanınır büyük ihtimalle onu güncellemediler ondan yaşıyorsun. Fakat modem talep etmeni tavsiye ederim İSS den.
100 MBPS fiber diye bir şey yok. 100 MBPS üzeri hızlar için o. 100 MBPS VDSL de var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yazi
türk telekomda 100 mbps pakete geçtim 10 gündür teknik ekip ulaşacaktı ve sorunun modemde olduğunu söyledi. 3 veya 4 yıl önceki bir modem. vdsl 300mbps ama 50 de kaldı çıkmıyo daha yukarı. sorun nedir acaba bilgisi olan veya yaşayan var mı. VMG3312-B10B modem.
kanka alt yapının max desteklediği bu olabilir bende adsl den vdsl geçmiştim bana altyapın max 50 mb dediler 50mb lik paket verdiler bende uygulama üzerinden paketimi 100 e çektim şuan 73 civarı alıyorum max yani alt yapın o kadar destekliyor olabilir vdsl olduğu için normal santrale uzaklığına göre vs hızlar oynar (aktif vdsl 100mb paket kullanıyorum ancak alt yapı gereği 70 civarları alıyorum kafanız karışmasın )

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Yiğit
bizim modemin vdsl 100mbps tarifesi var :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yuzarsef
100 MBPS VDSL de var.
Turkcell Süperonline bağlamıyor. Ve VDSL ile bu hızı almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Normal telefon hattı üzerinden geliyor ise zaten fiber olamaz. Fiber sadece indirme hızı değil ping vs. de işin içine giriyor. Ama haklısın.

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Modemde sorun yok, hız profiliniz 50 de kalmış, güncellenmesi lazım. Hat 80-90 arası hız alır. Reset atıp deneyin, değişim var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,157
Üyeler
162,635
Son üye
Berattk
Top Bottom