türknetten benim daireme 100mbs internet alabiliyormuşum ama modemlerini kendileri verince bi mebla alıyorlarmış sanırım 100mbs fiber internet destekleyecek uzun ömürlü f/p bir ürün önerir misiniz? modemle alakalı çok bir bilgim yok
altyapı olayını tam olarak bilmiyorumBende türknetteyim modemi ücretsiz temin ediyorlar, Hangi altyapıdasın?
Fiber altyapıda modemi ücretsiz şekilde veriyorlar, ücret almıyorlar.türknetten benim daireme 100mbs internet alabiliyormuşum ama modemlerini kendileri verince bi mebla alıyorlarmış sanırım 100mbs fiber internet destekleyecek uzun ömürlü f/p bir ürün önerir misiniz? modemle alakalı çok bir bilgim yok
ücret değilde kapora alıyolarmışFiber altyapıda modemi ücretsiz şekilde veriyorlar, ücret almıyorlar.
hayır öyle bişe yok sen emin ol TÜRKNETİN kendi sitesinden aldığına incelemesine bakabilirsin =)ücret değilde kapora alıyolarmış
hayırModem ücreti Faturaya yansıtılmuyor mu ?
siz ozaman zyxel in türknet için çıkardığı ücretli modemi almışsınız o ücretli olur tabi onu almasaydınız modem ücretsizBana faturaya yansıtırız dediler bende istemiyorum dedim kendim almıştın garip
Bana faturaya yansıtırız dediler bende istemiyorum dedim kendim almıştın garip