Neler Yeni

100'TL altında aldığım efsane Bluetooth kulaklık

Omnissiah

80+ Bronze
Normalde amann çakma diye pek yanaşmaz idim ama Lenovo lp1 kulaklığından sonra bide ortak kullanım için bir tanede yedek alayım dedim ama bütçe çok kısıtlıydı bende gözümü kararttım zaten ne zamandır önüme çıkıyordu, tws18 adlı ürünü trendyoldan aldım

TWS i18 Bluetooth 5.0 Kulaklık - Şarj Üniteli Fiyatı

öncelikle pek beklentim yoktu zaten amann bir şarkı oynatsın yeter diyordum. Ürün elime ulaşınca önce bir ayar yaptım bir güzel şarj ettim sonra ürünü eşleştirdim ve 100'tl altında (95 liraya aldım) bir ürün için beni şaşırtı diyebilirim çünkü sesleri gayet makul yani bası olsun tizi olsun bence yeterliydi. Tabi bir haylou,bir lenovo vb ürünlerinin performansını beklerseniz hayal kırıklığı yaşatır ama bütçem kısıtlı ve yer kaplamayan hafif bluetooth kulaklık almak istiyorum derseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz hem kutusu ufak hem gerçekten hiç yer kaplamıyor aynı kibrit kutusu gibi. Ses kalitesi dediğim gibi yeterli bana okey bence dedirtti, sizde gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ama alacağınız satıcıya dikkat edin.

kraxius

80+ Bronze
Normalde amann çakma diye pek yanaşmaz idim ama Lenovo lp1 kulaklığından sonra bide ortak kullanım için bir tanede yedek alayım dedim ama bütçe çok kısıtlıydı bende gözümü kararttım zaten ne zamandır önüme çıkıyordu, tws18 adlı ürünü trendyoldan aldım

TWS i18 Bluetooth 5.0 Kulaklık - Şarj Üniteli Fiyatı

öncelikle pek beklentim yoktu zaten amann bir şarkı oynatsın yeter diyordum. Ürün elime ulaşınca önce bir ayar yaptım bir güzel şarj ettim sonra ürünü eşleştirdim ve 100'TL altında (95 liraya aldım) bir ürün için beni şaşırtı diyebilirim çünkü sesleri gayet makul yani bası olsun tizi olsun bence yeterliydi. Tabi bir haylou,bir lenovo vb ürünlerinin performansını beklerseniz hayal kırıklığı yaşatır ama bütçem kısıtlı ve yer kaplamayan hafif bluetooth kulaklık almak istiyorum derseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz hem kutusu ufak hem gerçekten hiç yer kaplamıyor aynı kibrit kutusu gibi. Ses kalitesi dediğim gibi yeterli bana okey bence dedirtti, sizde gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ama alacağınız satıcıya dikkat edin.
Eski kulaklık bozuldu suan kulaküstü Bluetooth kulaklığım var ama küçük bir kulaklık lazım toplu taşımada vs fazla ses veriyor mu dışarı ve sarjı ne kadar dayanıyor?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Omnissiah

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski kulaklık bozuldu suan kulaküstü Bluetooth kulaklığım var ama küçük bir kulaklık lazım toplu taşımada vs fazla ses veriyor mu dışarı ve sarjı ne kadar dayanıyor?
çok ses vermiyor ama aşırı üst düzey açarsan ses duyuluyor, boyutu gayet küçük olduğu için alabilirsin

Omnissiah

80+ Bronze

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

kraxius

80+ Bronze

Omnissiah

80+ Bronze

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
polis gibi kırmızı mavi sirenleri var mı?

Omnissiah

80+ Bronze

kraxius

80+ Bronze
var çıkarınca mavi, geri takınca kırmızı
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirim yapmış olabilirler,şimdiden hayırlı olsun. Ürün geldikten sonra önce en az yarım saat şarja takın derim
Yorumlarda satıcı çok garip yanıtlar vermiş açıkçası teredütte düştüm 2-3 saat dayanıyor sarjı ve kurulum dolum vs bir sürü şey yazmış kararsız kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,031
Üyeler
164,945
Son üye
noprivel
Top Bottom