Sorunun cevabı yanlış çünkü arkadaş 100TL demiş 1000TL anlamısınız herhalde bu yüzden tekrar dan yazarsanız daha mutlu oluruzknk 1000 tl ye hiç herek ylk 400 ve 500 segmentinde zowie mouseler var cs icin en iyi mouse olarak tercih ediliyor bakabilirsin.
Evet şuan biraz idare edebilecek bir mousem var. Bütçeyi biraz arttırırsam ne önerirsiniz?Şu anda kendini idare edebilecek bir mouse var ise ve bütçeni arttırabiliyorsan bekle. 100TL fiyat bandında alacağın her mouse aynı performansı verir, sadece şekli ve rengi değişir.
farkettim zaten sildim yorumu kusira bakma yanlış görmüşümSorunun cevabı yanlış çünkü arkadaş 100TL demiş 1000TL anlamısınız herhalde bu yüzden tekrar dan yazarsanız daha mutlu oluruz
Şuan bütçem 100 TL civarında. Çoğunlukla CS:GO oynuyorum. Bir mouse önerirseniz sevinirim.
Rampage Centeur f/p daha önce kullandım ve şimdi kendim için alacağım, DonanımArşivi de videosunu çekmişti.Şuan bütçem 100 TL civarında. Çoğunlukla CS:GO oynuyorum. Bir mouse önerirseniz sevinirim.
Şuan bütçem 100 TL civarında. Çoğunlukla CS:GO oynuyorum. Bir mouse önerirseniz sevinirim.