Neler Yeni

100TL En iyi klavye?

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
100TL Bandında en iyisi bumu?

bütçeyi biraz aşıyor ama

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
100TL Bandında en iyisi bumu?

2 sene kardeşime aldım taş gibi duruyor ne tuş silinmesi oldu ne bişey.
Hemde fiyatına göre çok kaliteli

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Rampage Gomax gibi kalitesiz dandik ürünler alma hocam Gamenote KB 487L al fiyat/performans ürünü.

kalitesiz ? dandik ? hocam kaç kere kullandınız attığınız klavyede tuş üstü aydınlatması yok tuşlar silinincede bu klavyeyi alınlar diyecekki kalitesiz dandik

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Rampage Gomax gibi kalitesiz dandik ürünler alma hocam Gamenote KB 487L al fiyat/performans ürünü.

Allah bilir o ürünü kullanmadın dimi :D
Ve Rampage gibi dandik ürün alma diyip herşeye rampage öneriyorsun büyük ihtimal bide
Gomaxı 2 sene kullandım inşallah alma fırsatınız olurda kalitesini görürsününüz
80tl lik klavye alıyoruz 1000 tl lik değil.

rookie27

80+ Gold
kalitesiz ? dandik ? hocam kaç kere kullandınız attığınız klavyede tuş üstü aydınlatması yok tuşlar silinincede bu klavyeyi alınlar diyecekki kalitesiz dandik
Hocam almadığım ürüne kalitesiz demem aldım ve çok pişman oldum kalite yok bozulma garantili ürünler Gamenote ile Rampage zaten karşılaştırilamaz sırf ışıklar içinden geçmiyor diye Rampage almak saçmalık olacaktır.
Tuşlar vs silinmiyor ayrıca bunu nereden gördünüz anlamadım Rampage ile karıştırınız sanırım. Tabii herkesin kendi fikri saygı duyarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah bilir o ürünü kullanmadın dimi :D
Ve Rampage gibi dandik ürün alma diyip herşeye rampage öneriyorsun büyük ihtimal bide
Gomaxı 2 sene kullandım inşallah alma fırsatınız olurda kalitesini görürsününüz
80tl lik klavye alıyoruz 1000 TL lik değil.
Merak etme dostum kullandım 🤠
Her şeye Rampage felan önermiyorum kanıtlar mısın öyle atıp tutma ile olmuyor. Rampage Drop Plus harici alınacak ürünü yok benim gözümde. 80 TL gomaxa vereceğine 120 TL Gamenoteye versin ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Hocam almadığım ürüne kalitesiz demem aldım ve çok pişman oldum kalite yok bozulma garantili ürünler Gamenote ile Rampage zaten karşılaştırilamaz sırf ışıklar içinden geçmiyor diye Rampage almak saçmalık olacaktır.
Tuşlar vs silinmiyor ayrıca bunu nereden gördünüz anlamadım Rampage ile karıştırınız sanırım. Tabii herkesin kendi fikri saygı duyarım.
hocam ben gomax önermedim ben rampage ile karşılaştırıyorum ve yani sırf siz tipini beğenmediniz diye ürün dandik olmuyor ve tuş üstü ışık geçirmemesi büyük bir dezavantaj gece ışıksız ortamlarda o klavyenin ışıklarını kapamadan kullanamaz*

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merak etme dostum kullandım 🤠
Her şeye Rampage felan önermiyorum kanıtlar mısın öyle atıp tutma ile olmuyor. Rampage Drop Plus harici alınacak ürünü yok benim gözümde. 80 TL gomaxa vereceğine 120 TL Gamenoteye versin ?
Kardeşim ne bu marka önyargılılığı?
Gomaxı kullandım dedin kullanmadığım ürüne yorum yapmam dedin anlat hadi klavyeyi nesi eksik
Hiç bir eksiğini sayamazsınız çünkü yok şuanda bu mesajı size bu klavyeyle yazıyorum :D
Ne tuş silinmesi ne tuş basmaması falan hiç bişey yaşamadım bugune kadar.

rookie27

80+ Gold
hocam ben gomax önermedim ben rampage ile karşılaştırıyorum ve yani sırf siz tipini beğenmediniz diye ürün dandik olmuyor ve tuş üstü ışık geçirmemesi büyük bir dezavantaj gece ışıksız ortamlarda o klavyenin ışıklarını kapamadan kullanamaz*
Hocam tipini beğenmedim diye bir şey yazmadım ?
Ürün bana kalitesiz geliyor ayrıca harfleri ezberlemek zor bir şey değil ışık gecirmemesi evet (-) ama gece ışıklarını açık tutabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom