Delta markasına bakabilirsiniz fiyatları indirimdeydi bu aralar. Zamanında kullanmıştım gayet güzeller. Asfaltta kulanacaksa daha iyi tekerleri olan bir kaykay bakın yoksa tekerlekleri parçalanır. Aksi takdirde düz zeminde sürsünSelam, kuzenim için kaykay bakıyorum 10 yaşında bilgili olan vsrsa önerebilir mi?
Sitede oturuyorlar çok az bayır var ama genellikle düz zemin teşekkür ederimDelta markasına bakabilirsiniz fiyatları indirimdeydi bu aralar. Zamanında kullanmıştım gayet güzeller. Asfaltta kulanacaksa daha iyi tekerleri olan bir kaykay bakın yoksa tekerlekleri parçalanır. Aksi takdirde düz zeminde sürsün
Edit:https://www.trendyol.com/triathlon/...-39473702?boutiqueId=561316&merchantId=180310
Yorumları dikkate alarak satın alın. Ayrıca kaykay çok riskli. Ekipman giydirin lütfen. Veya yanında durun. Başta çok fazla düşecektir. Özellikle durmaya çalışırken
Asfalt düz zemin değildir hatırlatırım.Sitede oturuyorlar çok az bayır var ama genellikle düz zemin teşekkür ederim
Şöyle büyük kaykaylar nasıldır acaba?Delta markasına bakabilirsiniz fiyatları indirimdeydi bu aralar. Zamanında kullanmıştım gayet güzeller. Asfaltta kulanacaksa daha iyi tekerleri olan bir kaykay bakın yoksa tekerlekleri parçalanır. Aksi takdirde düz zeminde sürsün
Edit:https://www.trendyol.com/triathlon/...-39473702?boutiqueId=561316&merchantId=180310
Yorumları dikkate alarak satın alın. Ayrıca kaykay çok riskli. Ekipman giydirin lütfen. Veya yanında durun. Başta çok fazla düşecektir. Özellikle durmaya çalışırken
Bende bu kaykay ile başlamıştım birebir aynı mı bilmiyorum ama aynı gözüküyor. Desen farklıydı bende sadece. Başlangıç için gayet yeterli. Zaten 10 yaşında olduğu için kıramaz diye düşünüyorum. Hız konusunda da gayet iyilerdi. Tekrar hatırlatıyorum asfaltta sürerseniz tekerlekleri eskisi kadar akıcı olmayacaktır. Tekerde pürüzler oluşacaktırŞöyle büyük kaykaylar nasıldır acaba?
Delta Kemik Teker Üstü Zımparalı Kaykay - Axt 103 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Delta Kemik Teker Üstü Zımparalı Kaykay - Axt 103 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ederim evet asfaltta sürecekBende bu kaykay ile başlamıştım birebir aynı mı bilmiyorum ama aynı gözüküyor. Desen farklıydı bende sadece. Başlangıç için gayet yeterli. Zaten 10 yaşında olduğu için kıramaz diye düşünüyorum. Hız konusunda da gayet iyilerdi. Tekrar hatırlatıyorum asfaltta sürerseniz tekerlekleri eskisi kadar akıcı olmayacaktır. Tekerde pürüzler oluşacaktır
Söylemeyi unuttuğum bir nokta var. Kaykayı ilk aldığınızda tekerlekler akıcı olmayacaktır. Bunun sebebi sizin alışma sürecinde sürekli düşüp yaralanmamanız. Sürdükçe açılacaktır içine yağ falan sürmeye kalkışmayınızBende bu kaykay ile başlamıştım birebir aynı mı bilmiyorum ama aynı gözüküyor. Desen farklıydı bende sadece. Başlangıç için gayet yeterli. Zaten 10 yaşında olduğu için kıramaz diye düşünüyorum. Hız konusunda da gayet iyilerdi. Tekrar hatırlatıyorum asfaltta sürerseniz tekerlekleri eskisi kadar akıcı olmayacaktır. Tekerde pürüzler oluşacaktır