X7 alınmaz.Bütçen çok kısıtlı dostum üstün kalite bekleme o yüzden.
![]()
MF Product Strike 0641 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah
MF Product Strike 0641 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah, ürünü için aradığın avantajlı en uygun fiyatı ve dikkat çeken özellikleri Monofiyat tan satın al!www.monofiyat.com
Everest Sgm-X7 Pro 4800 Dpi Mouse, Kablolu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Everest Sgm-X7 Pro 4800 Dpi Mouse, Kablolu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Neden ?X7 alınmaz.
X7 artık Çin'in alt mahallerinde marka satılıp basılan ürün oldu, fiyatını kesinlikle hak etmiyor; gerek ergonomi gerekse sensör kalitesinden dolayı.Neden ?
Ben seviyorum dostum bana göre fiyatını hak ediyor malzeme kalitesi normal de önermem zaten ama arkadaşın bütçesi çok kısıtlı.X7 artık Çin'in alt mahallerinde marka satılıp basılan ürün oldu, fiyatını kesinlikle hak etmiyor; gerek ergonomi gerekse sensör kalitesinden dolayı.
Onun yerine Trust GXT 101 alınabilir.
GXT 101 veya Havit MS1002 malzeme kalitesi bakımından dediğin mouse'ya fark atarlar. X7 artık eskide kaldı benim gözümde, gerek teknoloji gerek de dediğim gibi ergonomisi çok kötü.Ben seviyorum dostum bana göre fiyatını hak ediyor malzeme kalitesi normal de önermem zaten ama arkadaşın bütçesi çok kısıtlı.
Dediğin mouse sensör konusunda daha iyi ise olabilir tabii ki.
Bakmadan anlayamazsın.GXT 101 veya Havit MS1002 malzeme kalitesi bakımından dediğin mouse'ya fark atarlar. X7 artık eskide kaldı benim gözümde, gerek teknoloji gerek de dediğim gibi ergonomisi çok kötü.
X7 dahil hepsinin kalitesine baktım, MS1001'de dahil. İçinde en iyi hissettiren MS1002.Bakmadan anlayamazsın.
Baktın mı dediğin mouse'ların kalitesine ?
Valla ben bakmadan bilemem ama önceki mouse'um 15 TL olduğu için bana sağlam geliyor.X7 dahil hepsinin kalitesine baktım, MS1001'de dahil. İçinde en iyi hissettiren MS1002.
www.n11.com