Neler Yeni

100TL'yi geçmeyecek mouse önerisi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar elimde bir adet geçen yıl setini 160TL'ye aldığım mouse var. Lakin kardeşim bunu birkaç kez yere düşürdüğü için açıkçası biraz ayarı şaştı. DPI ayarı durduğu yerde durmuyor. Arada hızlanıyor fare arada yavaşlıyor. Bu elimdeki fareyi atıcam 100TL'yi geçmeyecek sıfır bir mouse öneriniz var mıdır? Game Garaj'dan gamenote olması lazım o farelerden önerebilirsiniz. Ya da aklınızda hangisi varsa, bu bütçede önerebilirsiniz. Benim aklımda game garaj'dan şunlar var;
1612030779421.png

Bu üç fareden birisini almak istiyorum var mıdır daha iyi öneriniz. Beni idare etse yeterli. RGB olması falan cabası açıkçası.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O marka hakkında bilgim yok ama SGM X7 PRO.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Attığınız fareleri bilmiyorum ama ucuz farelerde düşük IPS sorunu oluyor genelde ve maalesef birçok markanın kasten değinmediği bir konu... Tam olarak kaç olmalı bilmiyorum ama düşük olursa fare hızlı hareketlerde takılma yaşıyor, fps oyunlarında düşük dpi kullananlarda entry frag falan kamikaze görevine dönüşüyor :)) Bi arkadaş forumda en az 50 olması gerektiğini yazmıştı ben de 100 olsun diyeyim zira Logitech'in f/p farelerinde 200 ips gördüm.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
MS1002 alınabilir ama sonuna -2 koyup indirimli linkten alın.

Delikli mouse istiyorsanız buna bakabilirsiniz.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Attığınız fareleri bilmiyorum ama ucuz farelerde düşük IPS sorunu oluyor genelde ve maalesef birçok markanın kasten değinmediği bir konu... Tam olarak kaç olmalı bilmiyorum ama düşük olursa fare hızlı hareketlerde takılma yaşıyor, fps oyunlarında düşük dpi kullananlarda entry frag falan kamikaze görevine dönüşüyor :)) Bi arkadaş forumda en az 50 olması gerektiğini yazmıştı ben de 100 olsun diyeyim zira Logitech'in f/p farelerinde 200 ips gördüm.
Hocam benim isteğim günü kurtarsın yeter. Çok hummalı bir şeyler aramıyorum çünkü hani oynadığım oyun bi CS 1.6 var. Profesyonel falan da değilim kendi çapımda oynuyorum işte. Ama bakacağım eğer bulursam güzel bir şey atacağım. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MS1002 alınabilir ama sonuna -2 koyup indirimli linkten alın.

Delikli mouse istiyorsanız buna bakabilirsiniz.

Hocam masa üstünde yemek, içecek vesaire yeniyor. Üstü kapalı olması benim açımdan daha iyi olacaktır. Ama öneriniz için teşekkür ederim.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hocam benim isteğim günü kurtarsın yeter. Çok hummalı bir şeyler aramıyorum çünkü hani oynadığım oyun bi CS 1.6 var. Profesyonel falan da değilim kendi çapımda oynuyorum işte. Ama bakacağım eğer bulursam güzel bir şey atacağım. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam masa üstünde yemek, içecek vesaire yeniyor. Üstü kapalı olması benim açımdan daha iyi olacaktır. Ama öneriniz için teşekkür ederim.

İmzadaki sistem varsa fareye niye bu kadar düşük bütçe ayırıyorsun anlamadım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

İmzadaki sistem varsa fareye niye bu kadar düşük bütçe ayırıyorsun anlamadım.
İmzadaki hayal hocam. Pentium kullanıyorum.
bir de 100TL'ye şunu buldum. GamePower Bane iyi midir?

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
ibrahim ugur

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
İmzadaki hayal hocam. Pentium kullanıyorum.
bir de 100TL'ye şunu buldum. GamePower Bane iyi midir?
BEN Kullanıyorum gamepower baneyi memnunum eli terletiyor sadece yazın

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Top Bottom