- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 1050ti artık bıktırdı beni bende artık 60fps orta yüksek ayarlarda oynamak istiyorum napiyimBence gerek yok hocam, forumda çok AMD seven var ama ben AMD tavsiye etmiyorum.
hocam 1050ti artık bıktırdı beni bende artık 60fps orta yüksek ayarlarda oynamak istiyorum napiyimBence gerek yok hocam, forumda çok AMD seven var ama ben AMD tavsiye etmiyorum.
Hocam AMD saf güç kartıdır, yazılım sorunları donanım sorunları derken kafayı yedirtir. testlerde gördüğünüz FPS alacak mısınız ? tabii ki de alacaksınız ancak sadece saf güç olarak bakmamak gerek bu gibi durumlarda. Ben AMD'den çok çektim ve hala çekmeye devam ediyorum maalesef ki.pcle 4.0 da çok aman aman bir fark göremedim aşağı yukarı 1650s le aynı ve 570i ucuza alacağım
570 daha fazla bile veriyor reis 3.0 da evet ama 4.0 da daha iyi ama öyle bir şey kaçırmayacağım yine aşağı yukarı yakınlar birde 570 ucuza geliyorPCI 3.0'da neredeyse aynılar, aralarında 3-4fps oynuyor. RX570 çok daha ucuza geliyorsa onu da alabilirsin ama ben güncellik ve PCI 4.0 performansı için 6500XT öneriyorum.
reis ama arkadaş daha önce hiç sorun yaşamadım diyor bu arada bayağı yakın arkadaşım 1800tl den verecek mining falanda yokHocam AMD saf güç kartıdır, yazılım sorunları donanım sorunları derken kafayı yedirtir. testlerde gördüğünüz FPS alacak mısınız ? tabii ki de alacaksınız ancak sadece saf güç olarak bakmamak gerek bu gibi durumlarda. Ben AMD'den çok çektim ve hala çekmeye devam ediyorum maalesef ki.
Siz almak istiyorsanız bir şey diyemem hocam, ben sadece uyarımı yaptım sizlere aktardım.570 daha fazla bile veriyor reis 3.0 da evet ama 4.0 da daha iyi ama öyle bir şey kaçırmayacağım yine aşağı yukarı yakınlar birde 570 ucuza geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis ama arkadaş daha önce hiç sorun yaşamadım diyor bu arada bayağı yakın arkadaşım 1800tl den verecek mining falanda yok
teşekkürler hocamSiz almak istiyorsanız bir şey diyemem hocam, ben sadece uyarımı yaptım sizlere aktardım.
saf güç olarak güçlü karttır değil mi 570 rdr2 performansını çok beğendimSiz almak istiyorsanız bir şey diyemem hocam, ben sadece uyarımı yaptım sizlere aktardım.
ne kadara?pcle 4.0 da çok aman aman bir fark göremedim aşağı yukarı 1650s le aynı ve 570i ucuza alacağım
Genel olarak AMD saf güç kartıdır, FPS'i dayar sana göz boyar. ama yazılım konusunda nvidia'nın çok gerisinde bu sebeple driver çökmeleri vb hatalar ortaya çıkıyor.teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
saf güç olarak güçlü karttır değil mi 570 rdr2 performansını çok beğendim
Bende allahıma binlerce kez şükürler olsun, hiçbir sıkıntı olmadı sapphire amd 6500xt aldım.Hocam AMD saf güç kartıdır, yazılım sorunları donanım sorunları derken kafayı yedirtir. testlerde gördüğünüz FPS alacak mısınız ? tabii ki de alacaksınız ancak sadece saf güç olarak bakmamak gerek bu gibi durumlarda. Ben AMD'den çok çektim ve hala çekmeye devam ediyorum maalesef ki.
Baya fark var sen kaçırmışsındır.pcle 4.0 da çok aman aman bir fark göremedim aşağı yukarı 1650s le aynı ve 570i ucuza alacağım
Tabii ki sorunsuzlar olacak bana göre AMD artık kumar.Bende allahıma binlerce kez şükürler olsun, hiçbir sıkıntı olmadı sapphire amd 6500xt aldım.
bir sürü video izledim 15fps fark görebildimBaya fark var sen kaçırmışsındır.
1800tl kart iyi midir? hocam 570ne kadara?
Bendeki AMD kart neden sorunsuz. Kişiden kişiye değişebilir. Kart ile çok oynamamak lazım. 6800xt neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Hiçbir çökme, hiçbir hata almadım.Genel olarak AMD saf güç kartıdır, FPS'i dayar sana göz boyar. ama yazılım konusunda nvidia'nın çok gerisinde bu sebeple driver çökmeleri vb hatalar ortaya çıkıyor.
Rx 570 amd rayzen 3 1200 mü ne var işlemci 100 fps üstü alıyor kart yüksekte iyi kart cocuğa aldık sistem 16 gb yaparsan mis tek sıkıntı ısınıyorhocam 1050ti artık bıktırdı beni bende artık 60fps orta yüksek ayarlarda oynamak istiyorum napiyim