Savunduğum için bilmeden böyle bir yargı vermiş olabilirsiniz ancak üzgünüm kullanmıyorumSen kesin 15k verip 1050Ti kullananlardansın. 1050ti artık ölü bir kart , inkar etmenin manası yok.
Savunduğum için bilmeden böyle bir yargı vermiş olabilirsiniz ancak üzgünüm kullanmıyorumSen kesin 15k verip 1050Ti kullananlardansın. 1050ti artık ölü bir kart , inkar etmenin manası yok.
olmamış.cidden.başlangıç seviyesinde valorant gibi oyunların videosunu çekeceğim (çok abartılı olmicak)
bu sistemi kendim topladım sistem parçaları nasıl darboğaz yapar mı ?
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
bu kat kat daha iyiAMD Ryzen 5 5500-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A520M K-TWİNMOS 512GB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD Ryzen 5 5500-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A520M K-TWİNMOS 512GB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Biraz daha ekle şunu al lütfen.
Aşırı pahalı bu fiyata daha iyi sistem toplarsınbaşlangıç seviyesinde valorant gibi oyunların videosunu çekeceğim (çok abartılı olmicak)
bu sistemi kendim topladım sistem parçaları nasıl darboğaz yapar mı ?
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
Bu arada arkadaşın bahsettigi özellikleri çoğu insan kullanıyor hatta rtx veya rx bir kart alip o özellikleri kullanmayan insan görmedim ben (cevrem rtx 3060 ile kaplı)Denilemez. 1050 Ti eski bir kart olsa dahi birçok oyunu açabilecek güce sahip olması yeterli bahsettiğiniz özellikleri zaten çoğu oyuncu kullanmıyor insanlar sadece düşük kalite ve yüksek fps istiyor, arkadaşımızın oynayacağı oyun da aynı şekil yüksek fps oyunu ancak ikinci elde daha iyileri dediğiniz gibi var fakat kimin nasıl nerede kullandığını bilmiyoruz garantisi yok yani
AMD Ryzen 5 5500-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A520M K-TWİNMOS 512GB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD Ryzen 5 5500-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A520M K-TWİNMOS 512GB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Biraz daha ekle şunu al lütfen.