3 39121 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 6,584 En İyi Cevap 8 12 Mart 2021 #14 yesososo yazmış: İndir Logfile Dosyayı indir Logfile dosya.co Devamı için tıklayın... İsmini değiştir ve farklı bir kullanıcıya geç. Örneğin Furkan yap.
yesososo yazmış: İndir Logfile Dosyayı indir Logfile dosya.co Devamı için tıklayın... İsmini değiştir ve farklı bir kullanıcıya geç. Örneğin Furkan yap.
Y yesososo 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1,207 Dahası Reaksiyon skoru 485 İsim Yusuf Yusuf 12 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 MisakiTaro yazmış: İsmini değiştir ve farklı bir kullanıcıya geç. Örneğin Furkan yap. Devamı için tıklayın... Sanırım pes edeceğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Mart 2021 başka oyunlar oynarım :d 2 sefer bitirdim hiçbirinde bu kadar uğraşmamıştım.
MisakiTaro yazmış: İsmini değiştir ve farklı bir kullanıcıya geç. Örneğin Furkan yap. Devamı için tıklayın... Sanırım pes edeceğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Mart 2021 başka oyunlar oynarım :d 2 sefer bitirdim hiçbirinde bu kadar uğraşmamıştım.
3 39121 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 6,584 En İyi Cevap 8 12 Mart 2021 #16 yesososo yazmış: Sanırım pes edeceğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Mart 2021 başka oyunlar oynarım :d 2 sefer bitirdim hiçbirinde bu kadar uğraşmamıştım. Devamı için tıklayın... Niye? Gayet basit. Steam Community :: Guide :: Forza Horizon 4 Oyunun intro ekranında çökme sorunu Merhaba Arkadaşlar, Oyunu açtığımızda intro ekranında oyun donup kapanıyorsa sizde aşağıda uyguladığım şekilde çözüme kavuşabilirsiniz. Oyunun introda patlamasının nedeni kullan steamcommunity.com
yesososo yazmış: Sanırım pes edeceğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Mart 2021 başka oyunlar oynarım :d 2 sefer bitirdim hiçbirinde bu kadar uğraşmamıştım. Devamı için tıklayın... Niye? Gayet basit. Steam Community :: Guide :: Forza Horizon 4 Oyunun intro ekranında çökme sorunu Merhaba Arkadaşlar, Oyunu açtığımızda intro ekranında oyun donup kapanıyorsa sizde aşağıda uyguladığım şekilde çözüme kavuşabilirsiniz. Oyunun introda patlamasının nedeni kullan steamcommunity.com