Arkadaşlar şu an B450 Tomahawk Max 1069 ₺. Sizce alayım mı? Yoksa fiyati 1-2 haftaya daha da düşer mi? Al derseniz hemen şu an alacağım.
Oww çok iyi fiyat, kaçırılmamalı.
Benim attığım daha iyi olacaktır fiyatı gayet uygunken kaçırılmamalı.Tomahawk Max yerine B550M Pro VDH öneririm;
Bütçesini aşmıyorsa düşünülebilir.Benim attığım daha iyi olacaktır fiyatı gayet uygunken kaçırılmamalı.
130 TL Daha koyup çok üst seviye bir kart alacaksın hemde daha geleceğe yönelik indirimde normal fiyatına bakabilirsin karar senin.Arkadaşlar o kadar bütçem yok bu ne cok pahalilar
Maalesef dostum çok pahali alamam130 TL Daha koyup çok üst seviye bir kart alacaksın hemde daha geleceğe yönelik indirimde normal fiyatına bakabilirsin karar senin.
Ama ben hâlâ soruma cevap alamadım sizce alayim mi yoksa fiyati daha düşer mi?Maalesef dostum çok pahali alamam
Max verebileceğim 1100 hatta o bile fazla almali miyim yoksa fiyati duser mi 1-2 haftaya
Tomahawk Max yerine B550M Pro VDH öneririm;
Üzücü sen bilirsin.Maalesef dostum çok pahali alamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ben hâlâ soruma cevap alamadım sizce alayim mi yoksa fiyati daha düşer mi?
Dostum sorduğum şey fiyatı düşer mi yoksa indirimde iken alayim mi?Üzücü sen bilirsin.
Dostum sorduğum şey fiyatı düşer mi yoksa indirimde iken alayim mi?Üzücü sen bilirsin.