https://letgo.onelink.me/O2PG/bc3672a5 alınır mı?
Alınır
Gerekli testleri sağlasın arkadaş, fotoğraf ve videolarla size atsın veya Ankaradaysanız gidin beraber bir yere testleri birlikte gerçekleştirin. Olmadı bütçeniz var ise gigabyte aorus 1080 ti satan bir yer biliyorum sıfır kutusunda. 4000 lira civarı bana mesaj atarsanız linkini veririm size düşünürsünüz.
Gigabyte'ı havada karada dümdüz eder bu kart .Gerekli testleri sağlasın arkadaş, fotoğraf ve videolarla size atsın veya Ankaradaysanız gidin beraber bir yere testleri birlikte gerçekleştirin. Olmadı bütçeniz var ise gigabyte aorus 1080 ti satan bir yer biliyorum sıfır kutusunda. 4000 lira civarı bana mesaj atarsanız linkini veririm size düşünürsünüz.
Not: Ne kadar güçlü bir kart olsa da eskidi bence fiyat/performans için gayet uygun ama gtx serisi artık bütçe olarak zorunlu olmadıkça alınmaz diye düşünüyorum.
Evet tabii ki tek artısı sıfır olması benim dediğimin. Yoksa bu kart çok üstün seviye farkındayım. Gigabyte'ın 1080 ti serisini hiç beğenmiyorum hatta genel olarak ekran kartlarını hiç beğenmiyorum...Gigabyte'ı havada karada dümdüz eder bu kart .
LED var ya? Hah işte o bu kartta yok, bozukBurayı anlamadım ama.
Usta sen Aorus'a mı laf ettin?Gigabyte'ı havada karada dümdüz eder bu kart .
Hayır.Usta sen Aorus'a mı laf ettin?