Neler Yeni

1080p 165Hz Monitör önerisi

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Arkadaşlar piyasa fiyatlarından haberim olmadığı için bütçe vermiyorum o yüzden esnek davranabilirsiniz, ama ortalama fiyata yakın şeyler olursa güzel olur açıkcası. Panel kalitesi beni üzmeyecek bir monitör almak istiyorum.

Ayrıca marka takıntısı yapmalı mıyım? Monitörlerde kesinlikle alma dediğiniz veya mutlaka almaya çalış dediğiniz markalar varsa neler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar piyasa fiyatlarından haberim olmadığı için bütçe vermiyorum o yüzden esnek davranabilirsiniz, ama ortalama fiyata yakın şeyler olursa güzel olur açıkcası. Panel kalitesi beni üzmeyecek bir monitör almak istiyorum.

Ayrıca marka takıntısı yapmalı mıyım? Monitörlerde kesinlikle alma dediğiniz veya mutlaka almaya çalış dediğiniz markalar varsa neler?
Rx6700 veya RX7600 alıp kullanacağım monitörü muhtemelen.

Sezerinho10

80+ Bronze

Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx6700 veya RX7600 alıp kullanacağım monitörü muhtemelen.
4.5 bin civarı

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sezerinho10

80+ Bronze

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sezerinho10

80+ Bronze

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Asusun VG279QL1A modeline de bakabilirsiniz. Güzel ve sağlam bir monitör.

24 İnch modeli çok daha ucuz fiyattaymış aslında hocam, sizce fiyatı 3 inch için fazla değil mi? Yoksa başka farklılıkları da mı var?

Top Bottom