intelsevenlerden
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bütçe 6k da sınır ama zorlamaya gerek var mı 2k için
Lenovo daha mı iyilenovo iyi marka viewsonicin her modeli iyi değil. legion modeli üst segment güzel
viewsonic kalitesi falan değil, alınmaz bu paneli çok iyi değilVIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aynı paraya Viewsonic kalitesi duruken gidipde lenovo alınır mı? tartışılır.
lenovo iyi marka daha iyi değil okuduğunu anlama zorluğu var sanırsamLenovo daha mı iyi
TMM
hocam daha çok hikayeli oyun oynuyorum rekabetçi oynadığım pek olmuyor onun için de 144 hz yeterli oluyor bu fiyat bandında ben gerek duymuyorum yüksek hz ve va panele yinede teşekkürler öneri içindün bundan sipariş ettim hocam. Güzel gibi
hocam 2k ile çok fark var mı 1080p ile kıyaslarsaklegion üst seviye model viewsonic her modeli iyi değil burda yanlış ne var biri söylesin
hocam tabi var hikaye oynuyosan 2k tabi kihocam daha çok hikayeli oyun oynuyorum rekabetçi oynadığım pek olmuyor onun için de 144 hz yeterli oluyor bu fiyat bandında ben gerek duymuyorum yüksek hz ve va panele yinede teşekkürler öneri için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 2k ile çok fark var mı 1080p ile kıyaslarsak
hocam şimdi yukarda benim kafam karıştı viewsonic mi tercih etmeliyim yoksa lenovo muhocam tabi var hikaye oynuyosan 2k tabi ki
bence lenovo o iyi modelhocam şimdi yukarda benim kafam karıştı viewsonic mi tercih etmeliyim yoksa lenovo mu