Twitch 1080p Yayın açmak istiyorum ama internet lazım

DxReadTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
Şahsen bir youtube kanalım twitch kanalım var fakat bir sıkıntı varki internetim çok kötü 300mb lik videoyu yüklemek için 2.30 saatimi alıyor ayda maksimum 130tl verebilirim bu fiyata en azından işlerimi görebilecek bir internet bulabilirmiyim bu arada turkcellin superboxlarına baktım fakat onlarda sınırsız değil yani varda benim için yok anlatabildimmi bilmiyorum ama anladınız siz

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw

Şuradan hızınızı sorgulayıp sonuçları atar mısınız? Yüksek bir şey çıkarsa alın derim.

Şuradan hızınızı sorgulayıp sonuçları atar mısınız? Yüksek bir şey çıkarsa alın derim.
1620205376593.png

Hocam sonuç bu

Şahsen bir youtube kanalım twitch kanalım var fakat bir sıkıntı varki internetim çok kötü 300mb lik videoyu yüklemek için 2.30 saatimi alıyor ayda maksimum 130tl verebilirim bu fiyata en azından işlerimi görebilecek bir internet bulabilirmiyim bu arada turkcellin superboxlarına baktım fakat onlarda sınırsız değil yani varda benim için yok anlatabildimmi bilmiyorum ama anladınız siz
Millenicom üzerinden sorgu atın. Sonucu bildirin. Yardımcı olalım.
Netspeed sonucu da paylaşın lütfen.

Şu firmayı artık zırt pırt önermeyin. Son önereceğiniz firmayı ilk öneriyorsunuz.

Millenicom üzerinden sorgu atın. Sonucu bildirin. Yardımcı olalım.
Netspeed sonucu da paylaşın lütfen.

Şu firmayı artık zırt pırt önermeyin. Son önereceğiniz firmayı ilk öneriyorsunuz.
Türknet en iyi interneti en ucuz sunan firma. Altyapı varsa gayet iyi bir firma.
Netspeed'i oyuncular çok önermiyor. Genel kullanım için Netspeed benim fikrimce.
Millenicom ise duyduğuma göre iyi.

Alternatif olarak GıbırNet'e bakılabilir.

Son düzenleme:
Bütün ISSlerde 50mbps paketlerini kullanacaksın. Yükleme sorunundan bahsetmişsin. Burada önemli olan upload değeri. Ucuz yollu yüksek değer istersen TürkNet fakat herhangi bir sorun yaşarsan şayet destek verilmiyor desem yeridir.

Millenicom diğerlerine nazaran bi tık daha pahalı. 110TL 50/8 paketi var. Telefonda söyleyince anlatıp tanımlıyorlar. Şu anda taahhütsüz kategorisindeki en iyi ISS bana göre. Bende kullanıyorum. Memnunum ve desteği çok iyi. İstersen kampanyalardan da faydalandırabilirim.

Ha bu ikisi de olmaz, Türknet'te kumar oynamak istemiyorum ama Milleni'ye de fazla ödemkk istemiyorum dersen. Netspeed al.

Hepsi sanırım aynı değerde upload veriyor. Yine de bi teyit et sen.

Gıbırnet gibi adı pazar günü komedi programlarına benzeyen bir ISS ile de çalışma.

Millenicom kullanıyorum ve gayet memnunum. 2 ay önce TTnet'ten geçiş yaptırdım konu:

Türknet tavsiye etmiyorum çok şikayetçi olan insan tanıyorum.
Netspeed çok bir bilgim yok.

1 ay ücretsiz davet kodu kullanabilirsin Millenicom için. Zaten taahhüt yok beğenmezsen çıkabilirsin. İşlemler gayet basit gerçekleşiyor.
Tavsiye olarak millenicom geçeceksen 35/6 paket ile başvuru yap. Daha sonra paketi yükseltirsin. Böylece daha uygun fiyatta sunuyorlar. Ben 50/8 pakete 95₺ ödüyorum şu anda.
Başka sorun olursa sorabilirsin.

Kablonda varsa daha iyi olur ben 10 mbps uploud ile 1080p60 açıyorum Ping derdimde olmuyor dalgalanma falan.

Geri