Neler Yeni

1080ti Benim İçin Yeterli mi ??

melih06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
melih
Arkadaşlar merhaba.Genelde War thunder,Rust bazen squad oynuyorum.Yastan kaynaklı olacak ki yeni guncel oyun hiç merakım yok.Elimde 1650ti 55 wattlık labtobum var ve bununla youtube oyun içerikleri ile canlı yayınları yapıyorum.Biraz daha güçlü sistem olsun istedim ve aklıma en uygun yoldan olan 1080ti geldi.Cok temiz bir kart buldum 6 bin tl fiyata ama alsam mı yoksa daha çok bekleyip Yarım kalan am5 sistemimi mi toplasam hiçbir fikrim yok.Gerci am5 güncel olucak ama ben yine aynı oyunları oynamış olucam.Yardimci olursanız çok mutlu olurum.

Kasa: Dark maxima v30
Fanlar : 3x14 cm ve 2x12cm akasa viper fan
İşlemci sogutucu: thermalright phantom sprit
Psu: Corsair hx 750

Son düzenleme:

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Arda Yılmaz
1080ti güzel kart söylediğiniz oyunlar için fazlasıyla yeterli ama kart bayağı eskidi aldıktan 1-2 sene sonra bozulma ihtimali var yani pek ömürleri kalmadı. Ben olsam 2.el 3060ti bakardım.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
vladimiz putin
intel arc a750 de alabilirsiniz

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Arkadaşlar merhaba.Genelde War thunder,Rust bazen squad oynuyorum.Yastan kaynaklı olacak ki yeni guncel oyun hiç merakım yok.Elimde 1650ti 55 wattlık labtobum var ve bununla youtube oyun içerikleri ile canlı yayınları yapıyorum.Biraz daha güçlü sistem olsun istedim ve aklıma en uygun yoldan olan 1080ti geldi.Cok temiz bir kart buldum 6 bin tl fiyata ama alsam mı yoksa daha çok bekleyip Yarım kalan am5 sistemimi mi toplasam hiçbir fikrim yok.Gerci am5 güncel olucak ama ben yine aynı oyunları oynamış olucam.Yardimci olursanız çok mutlu olurum.

Kasa: Dark maxima v30
Fanlar : 3x14 cm ve 2x12cm akasa viper fan
İşlemci sogutucu: thermalright phantom şerit
Psu: Corsair hx 750
1080ti render için bile şuan hala yeterli bir kart

melih06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
intel arc a750 de alabilirsiniz
Nvidia Nvec sayesinde gerçekten yayin ve içerikleri hiç sorun yaşamadan gerceklestirebiliyorum.Bu yüzden nvidia dışı düşünmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir abiden buldum kutusu dahi duruyordu cok aktif kullanmamiş bakımlarını yaptırmış aksatmadan.. Piyasada düzgününü bulmak bile zorken kaçırmak istemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080ti render için bile şuan hala yeterli bir kart
Nvidia yazılımsal olarak biraz çökertmis bile olabilir kartı.

Top Bottom