Neler Yeni

10900K B460 Anakart İle Kullanılabilir Mi?

KGNO3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Kaan GÜVEN
Arkadaşlar merhaba. Yakın bir zamanda elime İ9 10900k geçecek. İşlemci elimize ücretsiz gelecek ancak bizim Z490 anakarta verecek bütçemiz olmadığından bir tanıdığımızdan Asus Rog Strix B460-G anakartı almayı düşünüyoruz. Sİstemde sadece oyun oynanacak ve belki birkaç küçük render. Sistemde oyunlarda bir performans eksikliği hisseder miyiz? Veya işlemci turbo frekanslarına ne kadar çıkar? Anakartın soğutması yeterli olur mu? @Abdullah Hacıgül
Yardım eden herkese teşekkür ediyorum

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,754
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Kullanırsın ama overclock yapmazsın ramları max 2933 mhz de çalıştırırsın soğutmasında emin değilim modele bağlı

Rich Kedy

80+ Bronze
Kullanılır da, o işlemciyi o anakarta takmak aklıma Ferrari'ye tüp takan adamı getirdi :D
(Yanlış anlamayın, anakarta kötü demiyorum)

KGNO3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Kaan GÜVEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanılır da, o işlemciyi o anakarta takmak aklıma Ferrari'ye tüp takan adamı getirdi :D
(Yanlış anlamayın, anakarta kötü demiyorum)
Bu işlemciyi nası terbiye edeceğimi düşünüyorum kara kara. Soğutmak ayrı dert, anakart ayrı dert, psu ayrı dert...

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Bu işlemciyi nası terbiye edeceğimi düşünüyorum kara kara. Soğutmak ayrı dert, anakart ayrı dert, psu ayrı dert...
Intel işlemcilerin terbiyesi cidden çok zor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bir sorun olmadan kullanırsın ama elindeki B460 anakart pahalı bir model onu satıp 200-300TL ekleyerek Z490 anakart alabilirsin.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
komple sistem nedir size olabildiğince ucuz ve iyi parçalar önereyim

Top Bottom