Öneri 10Gb altı offline oyun önerisi?

Yusufxr

80+
Reaksiyon skoru
59
Merhabalar 4 gün civarı internetim az olacak sadece telefondan az bir şey kullanabiliyorum sınırsız int olan biryerden telefona oyunu indirip eve gittiğimde pcye atacam 10gb altı oyun önerir misiniz? (OFFLİNE)

Merhabalar 4 gün civarı internetim az olacak sadece telefondan az bir şey kullanabiliyorum sınırsız int olan biryerden telefona oyunu indirip eve gittiğimde pcye atacam 10gb altı oyun önerir misiniz? (OFFLİNE)
Nfs Carbon,Nfs Underground 2 Nfs Most wanted

medal of honor 2010 - ara ara bazen indirip oynarım güzel oyundur direk aksiyon ile çatışmaya başlıyoruz.

serious sam serisi ve özellikle serious sam 3 - tavsiye edebilirim garip garip yaratıklar öldürüp bir sürü silahlar ile önüne gelene ateş ediyorsun. hala daha eski oyunlar piyasa da var mı bilmiyorsam yoksa korsan indire bilirsin. Zaten güncel 3 ile 4 oyununu korsan koruması var belirli bir oynamadan sonra seni oyun engelliyor. 16 kişiye kadar tüm seride coop desteği var. yanında arkadaşın pc filen varsa lan kablosu ile coop şeklinde dala biliyorsun.

subnautica aşırı sarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri