Serkan Alpay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 170
Kafam o kadar karışık ki 12 bin bandina çıktığında çok güzel kartlar var ama bütçeyi zaten 6-7den 10a cikarttim şimdi 12liklere bakıyorum bu işin sonu yok bir an önce karar verip almam gerekiyorhocam rog strix guzel bir secenek iyi urun bulmussunuz. ancak daha yeni bir model olsun ve matx beni uzmez diyorsaniz assagida asus tuf b850m plus wifi modelini paylasiyorum. kendim de yakin zamanda bu urunu aldim ve gayet memnumum. 7800x3d ile kullaniyorum ben de. parasina gore gayet guzel bir urun. yetkili saticilardan alirsaniz doom the dark ages oyun hediyesi de var urunun.
hocam 12-13k araliginda rog strix b850 var tek mantikli secenek bence. bu attigim tuf anakartin atx versiyonu var 11.5'aKafam o kadar karışık ki 12 bin bandina çıktığında çok güzel kartlar var ama bütçeyi zaten 6-7den 10a cikarttim şimdi 12liklere bakıyorum bu işin sonu yok bir an önce karar verip almam gerekiyor![]()
Teşekkür ederim ama 10k sınırımı geçmiycem herhalde yada bayrami bekliycem belki 10k bandina düşerler bu arada Atx Lian li kasa aldim ama fanlari çok pahali çakma Lian li fan taksam problem olur mu sendehocam 12-13k araliginda rog strix b850 var tek secenek mantikli bence. bu kartin atx versiyonu var 11.5'a. aralarinda oyle aman aman bir fark yok. isterseniz atx versiyonunu da tavsiye ederim bu anakartin. onun disinda 12-13 bandi icin gigabyte linki de ekliyorum assagiya. o urune de bakabilirisniz. bu uc urunun de fiyatlari gayet makul suanda.
maalesef anakart isi ucu bucagi olmayan bir is. ihtiyaclarinizin limitini belirleyip o sekilde urunu secmek gerekiyor. ihtiyaclari belirlemek ise cok zor,sizi anliyorum. yakin zamanda ben de benzer bir surecten gectim.
12-13 bandina ciktiginizda hemen hemen her ihtiyaciniza karsilik veren anakartlara atx tam formda erisebiliyorsunuz bu arada. kafam rahat olsun diyorsaniz attigim 3 urunden birini alip gecebilirsiniz. herhangi bir eksik noktasi yok bu anakartlarin genel kullanici icin. her ihtiyaca en yuksek seviyede cevap verebiliyor bu secenekler.
rog
tuf atx form
gigabyte aorus
hocam cakma lian li fan yerine dogru duzgun baska marka fan alabilirsiniz bence kasanizin rengine gore. lian li fanlar cok abarti fiyatlara satiliyor tr'de. bence de almayin bu paralara. ama cakma urunler de ne kadar guvenilir olur bir sey diyemiyorum. en azindan yorumlari olan urun bulabiliyorsaniz yorumlari okuyup o sekilde alin.Teşekkür ederim ama 10k sınırımı geçmiycem herhalde yada bayrami bekliycem belki 10k bandina düşerler bu arada Atx Lian li kasa aldim ama fanlari çok pahali çakma Lian li fan taksam problem olur mu sende
Rampage 7C-120S 120*120*25MM Double Ring Aynalı Argb Siyah 3 Lü Set Kasa Fanı Sethocam cakma lian li fan yerine dogru duzgun baska marka fan alabilirsiniz bence kasanizin rengine gore. lian li fanlar cok abarti fiyatlara satiliyor tr'de. bence de almayin bu paralara. ama cakma urunler de ne kadar guvenilir olur bir sey diyemiyorum. en azindan yorumlari olan urun bulabiliyorsaniz yorumlari okuyup o sekilde alin.
fan mevsuzu onemli. dir dir dir oten fanlar inanin cok can sikiyor. sessiz ve hava akisi iyi olan bir urun almaya calisin mutlaka.