Öncelikle merhaba benim isteğim başlıktaki gibi 10k bütçem(500tl yukarı çıkabilir) var ve işletim sistemi ve monitörde lazım ben pek toplamada iyi olmadığım için buraya açmak istedim konuyu şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Cevabın için teşekkürler.İşlemci R5 3600, Ekran kartını RTX 2070 Super yap al. Monitör olarak Asus VP249QGR alabilirsin.AMD Ryzen 7 2700X 3.7GHz, RX5700 XT 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Başlıktaki sıkıntı nedir acaba?Lütfen başlığı düzeltir misin
maks 70 karakter var başlıkta ondan dolayı bolukla 76 civarı oluyordu.boşluk tuşu da lazım mı veriyim
Misal söyle yazabilirsinBaşlıktaki sıkıntı nedir acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
maks 70 karakter var başlıkta ondan dolayı bolukla 76 civarı oluyordu.
O kadar karmaşık ki aslında istiyormuşsunMisal söyle yazabilirsin
"10k Bütçe ile monitörsüz ve freedos sistem önerisi"
Konu başlıkları konuyu özetleyecek şekilde olmalı.maks 70 karakter var başlıkta ondan dolayı bolukla 76 civarı oluyordu.
Tamamdır düzelttim teşekkürler.Konu başlıkları konuyu özetleyecek şekilde olmalı.
Başlığı, ''10K Bütçeye Monitörlü Sistem Önerisi'' yapıp konu altında bütçeye işletim sisteminin de dahil olduğunu ve aklınızda bulunan bir kaç detayı yazabilirsiniz. Başlığa yazmanıza lüzum yok bu şekilde olunca yazdığınız okunmuyor.
rica ederim ama sistemin aciliyeti yoksa birkaç ay daha bekle derim yeni ekran kartları tanıtıldı ve amd cephesinin de ne yapacağı belli değilCevabın için teşekkürler.