s.erenkarakurt
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 27
- İsim
- Selçuk Karakurt
- Bütçe
- 10000
Merhabalar, arkadaşım için 10kya kadar. Rust, Valorant, PUBG, Apex, Fortnite gibi oyunlarda orta yüksek ayarlarda oynayabileceği bir sistem gerekiyor. Benim bakma fırsatım olmadı daha ancak göz ucuyla gördüğüm bi indirim vs. yok sanırım şuan. Ben gene bakıcam ancak forumdan da destek almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Biliyorum 10k bütçe baya düşük şuan piyasadaki oyunlar için ancak ben 1050ti kullanıcısıyım benim pc bazında düşünüyor kendisi. Ben yularda saydığım oyunları oynayabiliyorum benim sistem ile oda benim sistem ayarlarında bişey istiyor. Ve min 6gb ekran kartı olursa onun için daha yaarlı olabilir. Belki 10k bütcesini çok az da olsa aşabilir.
Not: Biliyorum 10k bütçe baya düşük şuan piyasadaki oyunlar için ancak ben 1050ti kullanıcısıyım benim pc bazında düşünüyor kendisi. Ben yularda saydığım oyunları oynayabiliyorum benim sistem ile oda benim sistem ayarlarında bişey istiyor. Ve min 6gb ekran kartı olursa onun için daha yaarlı olabilir. Belki 10k bütcesini çok az da olsa aşabilir.