bu fiyata oyun icin pek bi telefon yok hepsi helio g99 islemcili A25 var o %10-15 falan daha gulcu bu fiyata en iyisi. Ama ikinci ele bakmani oneririm bu fiyatda sifir telefonlar pek iyi degil.10k telefon oyun odaklı
Gbu fiyata oyun icin pek bi telefon yok hepsi helio g99 islemcili A25 var o %10-15 falan daha gulcu bu fiyata en iyisi. Ama ikinci ele bakmani oneririm bu fiyatda sifir telefonlar pek iyi degil.
732g işlemci var mi fiyatlarabu fiyata oyun icin pek bi telefon yok hepsi helio g99 islemcili A25 var o %10-15 falan daha gulcu bu fiyata en iyisi. Ama ikinci ele bakmani oneririm bu fiyatda sifir telefonlar pek iyi degil.
yok eskide kaldi onlar ikinci elde note 10 pro bakabilirsin illa 732g istiyorum diyorsan ama 10k ya ikicni elde 778g falan bulursun. A25 in islemcisi 732g-den gucluG
732g işlemci var mi fiyatlara
Bana şiddetle a25 öneriyorsunuz pişman olacağım bir telefon değilse alıyorumyok eskide kaldi onlar ikinci elde note 10 pro bakabilirsin illa 732g istiyorum diyorsan ama 10k ya ikicni elde 778g falan bulursun. A25 in islemcisi 732g-den guclu
bu fiyata cok akici telefon bekleme a25 gunu kurtarmalik bi telefon evet 10k fiyata sifir alabilecegin en iyi telefon ama oyle aman aman biseyde bekleme yani yarin telefon kassa isinsa ay bu niye donuyor falan deme ne aldigini bilerek al. Ama bu fiyata tum o helio g99-lu note 13 pro lardan falan daha iyi bir telefon. Arayuzude klasik samsung arayuzu yag gibi akarBana şiddetle a25 öneriyorsunuz pişman olacağım bir telefon değilse alıyorum
Kronik sorun vs arayüzde kasma donma varmi oyunlarda falan
birde sunu sorucam butceni hic mi artiramiyosun? yani 10k sinirmi? eger artirabilirsen %50 daha fazla performans alacagin telefonlar var bi tik ustteBana şiddetle a25 öneriyorsunuz pişman olacağım bir telefon değilse alıyorum
Kronik sorun vs arayüzde kasma donma varmi oyunlarda falan
Bana şiddetle a25 öneriyorsunuz pişman olacağım bir telefon değilse alıyorum
Fazla performans telefon modeli nedir acababu fiyata cok akici telefon bekleme a25 gunu kurtarmalik bi telefon evet 10k fiyata sifir alabilecegin en iyi telefon ama oyle aman aman biseyde bekleme yani yarin telefon kassa isinsa ay bu niye donuyor falan deme ne aldigini bilerek al. Ama bu fiyata tum o helio g99-lu note 13 pro lardan falan daha iyi bir telefon. Arayuzude klasik samsung arayuzu yag gibi akar
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde sunu sorucam butceni hic mi artiramiyosun? yani 10k sinirmi? eger artirabilirsen %50 daha fazla performans alacagin telefonlar var bi tik ustte
Bana şiddetle a25 öneriyorsunuz pişman olacağım bir telefon değilse alıyorum
Fazla performansli telefon modeli nedir acababu fiyata cok akici telefon bekleme a25 gunu kurtarmalik bi telefon evet 10k fiyata sifir alabilecegin en iyi telefon ama oyle aman aman biseyde bekleme yani yarin telefon kassa isinsa ay bu niye donuyor falan deme ne aldigini bilerek al. Ama bu fiyata tum o helio g99-lu note 13 pro lardan falan daha iyi bir telefon. Arayuzude klasik samsung arayuzu yag gibi akar
birde sunu sorucam butceni hic mi artiramiyosun? yani 10k sinirmi? eger artirabilirsen %50 daha fazla performans alacagin telefonlar var bi tik ustte
fiyati yuksek onlarinFazla performans telefon modeli nedir acaba
Fazla performansli telefon modeli nedir acaba
Bu fiyat bandında oyun performansı iyi telefon yok ama bu oyun konsoluna bakabilirsin:10k telefon oyun odaklı