Neler Yeni

10K'ya Fiyat/Performans Direksiyon Seti Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Onur Ermiş
Bütçe
10000
sorun yaratmayacak verdiğim paranın hakkını verecek bir model arıyorum 10000₺ en üst sınırım

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Yağız Çelik
ne tür oyunlar oynamayı düşünüyosun?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Sıfır alman şartsa bütçeni yükseltene kadar direksiyon seti almayı ertelemeni tavsiye ederim. Çünkü 10.000 TL'ye fiyatını hak eden bir direksiyon seti olduğunu düşünmüyorum. Bütçe olduğunda ise G29+vites tavsiye ederim.

İkinci el alma şansın varsa 10.000 TL'ye (hatta daha ucuza) G29+vites gayet güzel bir seçenek. Onun haricinde Thrustmaster T150 de bakılabilir, hibrit sistem olduğu için G29'a göre direksiyon hissiyatı bir tık daha iyidir ancak yanında vites olmaması büyük bir eksi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Onur Ermiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne tür oyunlar oynamayı düşünüyosun?
Genelde forza oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır alman şartsa bütçeni yükseltene kadar direksiyon seti almayı ertelemeni tavsiye ederim. Çünkü 10.000 TL'ye fiyatını hak eden bir direksiyon seti olduğunu düşünmüyorum. Bütçe olduğunda ise G29+vites tavsiye ederim.

İkinci el alma şansın varsa 10.000 TL'ye (hatta daha ucuza) G29+vites gayet güzel bir seçenek. Onun haricinde Thrustmaster T150 de bakılabilir, hibrit sistem olduğu için G29'a göre direksiyon hissiyatı bir tık daha iyidir ancak yanında vites olmaması büyük bir eksi.
Gönülüm zaten g29 set almak istiyor ama fiyatlar aşırı derece yüksek ikinci el temiz düşürürsem kesinlikle alınabilir

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Yağız Çelik
Genelde forza oynuyorum
dişli sistem seni tatmin etmez . O paraya da sağlam kayışlı sistem bulmak zor hocam

Genelde forza oynuyorum

Gönülüm zaten g29 set almak istiyor ama fiyatlar aşırı derece yüksek ikinci el temiz düşürürsem kesinlikle alınabilir
hocam kullandınız mı bilmiyorum ama ben yarış oyunlarında dişli sistem direksiyonları hiç sevmiyorum . O direksiyon verdiği fbb beni asla tatmin etmiyor , özellikle ortasındaki boşluk sürekli sağ-sol yaparken çok rahatsız ediyor

ayrıca g29 200 euro iken ülkemizde 12k altına bulunmuyo maalesef

Son düzenleme:

Ripext

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
selamlar hocam t150 rs pro satıyorum şu an t300 e geçeceğim bakımını yeni yaptırdım yağlamaları vs tam 13 e koydum sahibindene ama ciddi düşünürseniz fiyatta anlaşabiliriz saygılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,421
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom