Bunu 2023'de sandıkta yapabilirsin. Aksi halde hayallerin paris, gerçeklerin afrika olacakŞaka gibi bu fiyata rtx laptop bulamadım? En iyisi doların düşmesini beklemek.
Hocam kara kelimesini kullanılma amacı kişiden kişiye değişir büyük ihtimalle yurt dışında vs. Black Friday dediğinden öyledir diye tahmin ediyorum. Ama yani sonuçta ister Hayırlı Cuma de ister Kara Cuma de İster Gülümseten Cuma de ister Efsane Cuma de fark etmez yani sonuçta hepsinde aynı kampanyadan bahsediliyor. Yanlış anlaşılma için kusuruma bakma bu arada.Amazon, hepsi burada gibi firmalar bile saygı gösterdikleri için kara cuma değil efsane cuma, gülümseten cuma falan diyor. Bir gösteriş yaptığım yok ne alakası var. Müslüman birisi cuma gününe neden kara desin bana söyler misin? Hayırlı cuma de geç neden illa kara kelimesini kullanıyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Savcılığa gitmeyi de unutma. Boş işler müdürü.
BiliyorumBunu 2023'de sandıkta yapabilirsin. Aksi halde hayallerin paris, gerçeklerin afrika olacak
şuanki yönetim iyi demiyorum hatta kötü açık açık diyorumBunu 2023'de sandıkta yapabilirsin. Aksi halde hayallerin paris, gerçeklerin afrika olacak
Daha kötüye gitmekten iyidir. Çocuklarımın geleceği için değil 2/3 yıl 20/30 yıl hayatımdan edebilirim!fakat 2023 değişse bile 2 3 yıldan daha fazla sürede düzelecek durumdayız
umarım umarım daha fazla konuşurdum ama siyaset yapmak istemiyorum...Daha kötüye gitmekten iyidir. Çocuklarımın geleceği için değil 2/3 yıl 20/30 yıl hayatımdan edebilirim!
Bugün indirim günü yok mu şöyle güzel bahsettiğim bütçeye uygun bir oyuncu leptopu?