Neler Yeni

11.50 Dolar'a 128 GB M2.ssd Almak

equinoxx

80+ Bronze
Evet arkadaşlar bugün başlıktada gördüğünüz üzere 11.50 dolara 128 gb bir m2.ssd almayı göstereceğim. Öncelikle buradan kuponumuzu alıyoruz. Satıcı güvenilir ve hızlı teslimat yapıyor. 3 kere aldım ek olarak 6.81-7 dolar kupon içeren bonus bir hesap daha veriyor hediye olarak.

Gelelim ssdmize. Kendisine buradan ulaşabilirsiniz.

Satıcıdan hesap aldıktan sonra kuponu başka ürünlerle de harcayabilirsiniz. Sepetteki ürün tutarınız minimum 20.01$ olmalı. Yani kargo ücretleri indirim kapsamına girmiyor o yüzden ücretsiz kargolu ürün veya ürünler almanız en doğrusu olacaktır. Umarım yardımcı olabilmişimdir☺️

Dipnot; Her ürün vergiye tabii olacağından 20 dolarlık bir üründe normalde 4 dolar vergi ödersiniz ancak satıcıyla iletişime geçip aldığınız ürünü 1 dolar gösterirseniz, ödeyeceğiniz vergi 2-3 tl olur.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Daha önce siteyi hiç duymadım. Büyük bir marka mı ? Yoksa yeni mi kuruldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Kaç günde geldk hocam ürün

equinoxx

80+ Bronze
hocam kendim aldım diyorum daha neyi sorguluyorsunuz ki? satıcı güvenilir, site çok bilinen bir site zaten her alanda kupon oyun vs var. ayrıca dolandırılmazsınız korkmayın. teslimat süresi de değişiyor açıkçası minimum 2 hafta diyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve gayet açık bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. sonuçta ben 20 dolarlık kupondan 3 kere aldım, şuanda stokta yok ama yarın gün içinde yüklenir. ha yine de sizler bilirsiniz ne diyeyim...

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Daha önce siteyi hiç duymadım. Büyük bir marka mı ? Yoksa yeni mi kuruldu.
Site güvenilir. Ben hiç sorun yaşamadım. Ürünler dijital olarak teslim ediliyor. Ürün açıklamalarını iyi okuyun ve anlayın. Neredeyse hiçbiri iade kabul etmiyor ve bu tür kuponların süreleri var. Kuponu alayım 1 ay sonra alırım kafasıyla hareket edemiyorsunuz. 2 ila 5 günlük kuponlar bunlar. Sonra süresi bitiyor.

equinoxx

80+ Bronze
Tekrar yazayım, aldığınız 20$ indirim kuponu sepetinizdeki toplam ürün tutarı minimum 20.01$ iken kullanılabilir. bu tutara kargo dahil değil o yüzden ücretsi kargolu ürünleri seçip gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ve kuponlar 3-5 gün sonra bitiyor genelde ona göre hareket edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bu siteden yani plati.ru dan 1.77 dolara cyberpunk hesabı almıştım, gog game hesabı olarak. gayet güvenilir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar