Neler Yeni

11 dolarlık msi steam cüzdan kodu alamıyorum

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
ben bunu alıcam ama türkiye ve rusyada geçerli değilmiş aldığımda nasıl satıcam ne yapıcam bilmiyorum

Ekler

• asdasqew.png
    asdasqew.png
    260.5 KB · Hit: 66

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu nerden alıyorsun kanka ?
msi game rewards msi anakartın ekran kartın kasan vs varsa hepsini giriyorsun orda twitch twitter adresini felan bağlıyorsun puan veriyor 600 puan olunca (benim olması çok uzun sürmedi anakart ekran kartı kasa msi dı) sana 2 seçenek sunuyor ya bi sitede 11 dolar veriyor ya da steam cüzdan kodu istiyorsun ben de cüzdan kodunu istedim ama türkiye arjantin rusyada geçerli değil ben bu kodu talep ettim gelince satmaya çalışıcam sanırım

TİTAN.

80+ Platinum
msi game rewards msi anakartın ekran kartın kasan vs varsa hepsini giriyorsun orda twitch twitter adresini felan bağlıyorsun puan veriyor 600 puan olunca (benim olması çok uzun sürmedi anakart ekran kartı kasa msi dı) sana 2 seçenek sunuyor ya bi sitede 11 dolar veriyor ya da steam cüzdan kodu istiyorsun ben de cüzdan kodunu istedim ama türkiye arjantin rusyada geçerli değil ben bu kodu talep ettim gelince satmaya çalışıcam sanırım
Steam hesabını Türkiye'ye geçirme veya dışarda hesap kurup kendine oyunu hediye edebilirsin belki

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam hesabını Türkiye'ye geçirme veya dışarda hesap kurup kendine oyunu hediye edebilirsin belki
yurtdışı bi hesap kursam bi item almam için pazara 5 dolar atmam lazım yine zararlı çıkıyoz abi ben bunu msi yetkililerine yazsam ne cevap verirler acaba öyle yapıcam galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,352
Üyeler
165,520
Son üye
semih611
Top Bottom