Bunu nerden alıyorsun kanka ?ben bunu alıcam ama türkiye ve rusyada geçerli değilmiş aldığımda nasıl satıcam ne yapıcam bilmiyorum
msi game rewards msi anakartın ekran kartın kasan vs varsa hepsini giriyorsun orda twitch twitter adresini felan bağlıyorsun puan veriyor 600 puan olunca (benim olması çok uzun sürmedi anakart ekran kartı kasa msi dı) sana 2 seçenek sunuyor ya bi sitede 11 dolar veriyor ya da steam cüzdan kodu istiyorsun ben de cüzdan kodunu istedim ama türkiye arjantin rusyada geçerli değil ben bu kodu talep ettim gelince satmaya çalışıcam sanırımBunu nerden alıyorsun kanka ?
Steam hesabını Türkiye'ye geçirme veya dışarda hesap kurup kendine oyunu hediye edebilirsin belkimsi game rewards msi anakartın ekran kartın kasan vs varsa hepsini giriyorsun orda twitch twitter adresini felan bağlıyorsun puan veriyor 600 puan olunca (benim olması çok uzun sürmedi anakart ekran kartı kasa msi dı) sana 2 seçenek sunuyor ya bi sitede 11 dolar veriyor ya da steam cüzdan kodu istiyorsun ben de cüzdan kodunu istedim ama türkiye arjantin rusyada geçerli değil ben bu kodu talep ettim gelince satmaya çalışıcam sanırım
yurtdışı bi hesap kursam bi item almam için pazara 5 dolar atmam lazım yine zararlı çıkıyoz abi ben bunu msi yetkililerine yazsam ne cevap verirler acaba öyle yapıcam galibaSteam hesabını Türkiye'ye geçirme veya dışarda hesap kurup kendine oyunu hediye edebilirsin belki
Bi yaz kanka ben sana ne desem yalan oluryurtdışı bi hesap kursam bi item almam için pazara 5 dolar atmam lazım yine zararlı çıkıyoz abi ben bunu msi yetkililerine yazsam ne cevap verirler acaba öyle yapıcam galiba
Anlaşırsak alırım ben kankamben bunu alıcam ama türkiye ve rusyada geçerli değilmiş aldığımda nasıl satıcam ne yapıcam bilmiyorum
yani steamde ülkeyi değiştirmek gerekmez mi olmaz gibime geliyor şuan kod gelmedi elime o yüzden pekte diyecek bir şeyim yokVPN işe yaramaz mı?