11 dolarlık ürünüm gümrükte kaldı

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,154
Yaklasik 11 dolara aldigim forma gümrükte kaldi, daha önce de aliyordum ilk defa yasadim. Yasakli birsey de degilki 30 dolar sınırını da geçmiyor
Nasıl itiraz edebilirim arnavutkoy gumruk numarasini buldum 3 kere aradim acmiyorlar

Ekler

• 1000179273.webp
    1000179273.webp
    32.2 KB · Hit: 107
Hocam yakın zamanda sık alışveriş yapıp 5 ürün sınırını geçmiş olabilir misiniz?

HIç alışveriş yapmadım verdiğim tc ile bu yıl

Yaklasik 11 dolara aldigim forma gümrükte kaldi, daha önce de aliyordum ilk defa yasadim. Yasakli birsey de degilki 30 dolar sınırını da geçmiyor
Nasıl itiraz edebilirim arnavutkoy gumruk numarasini buldum 3 kere aradim acmiyorlar
Hocam gümrükten dayılar yapıyor öyle bana da oldu çok zor.Belki hukiki süreçle alırsın o da kaç ay sürer kim bilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrüktekiler kafasına göre seçiyor ürünü bana göre sınırı geçeni bile aldıkları oluyor.

30 dolar sınırı ve vergi sorunları yetmiyormuş gibi birde göbeği sınırı geçen lavukların kafasına göre reddetmesi geldi şimdi de berbat bir ülkede berbat şartlar altında hayatta kalıyoruz

Fiyatını düşük gösterttin mi ürünün? Bunun dışında doğru da göstertsen ürün sıkıntılı ürün olmasada geçirmeyebiliyorlar. Ürün marka vs değildi di mi? Veya oyuncak vs. Forma yazmışsın şimdi gördüm üstünde marka logosu varsa almazlar.

forma taklit ve lisanssız ise geçirmiyorlar genelde külüb ve marka logolarından dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,728
Üyeler
187,094
Son üye
hashirama
Geri