Neler Yeni

11 sayısal Dershaneye gitmelimiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
11. sınıf sayısalım 9 10 temelim yok,evde günlük tekrarımı yapıyorum o hafta için eksiğim varsa tamamlayamaya calısıyorum.Fakat okulların kapanma ihtimali var.Sizfe dershaneye yazılmalımıyım?Normalde basta yazılacaktım fakat gec kaldım,adamlar konulara baslamıstı bile, gec baslayınca yetismem korkusu vardı,suan sormanın sebebi dedigim gibi heö okul kapanabilir hemde bende baya ilerideler konularda yetşsebilirmiyim bilmiyorum.

yerçileği

80+ Bronze
11. sınıf sayısalım 9 10 temelim yok,evde günlük tekrarımı yapıyorum o hafta için eksiğim varsa tamamlayamaya calısıyorum.Fakat okulların kapanma ihtimali var.Sizfe dershaneye yazılmalımıyım?Normalde basta yazılacaktım fakat gec kaldım,adamlar konulara baslamıstı bile, gec baslayınca yetismem korkusu vardı,suan sormanın sebebi dedigim gibi heö okul kapanabilir hemde bende baya ilerideler konularda yetşsebilirmiyim bilmiyorum.
covidde dershanelerde kapanabiliyor doping hafıza baka bilirsiniz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hiçbir şey için geç değil, hatta erken bile denebilir. Dershaneye gitmeni tavsiye ederim. Konuları orayla birlikte ilerlet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir şey için geç değil, hatta erken bile denebilir. Dershaneye gitmeni tavsiye ederim. Konuları orayla birlikte ilerlet.
doping hafıza nasıl peki isime yararmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

simdiden arastırıuımmu yoksa kapanırsami gideyim,ayrıca butik mi yoksa arrık kurumlasmıs ugur vs vs mi

2mApoo

80+ Silver
Önerdiğim söylenemez. Sayısalcı deilim.EA için nedenlerini söyliyecem.
İlk olarak dersanelerin geneli sınıf bazlı deilde TYT-AYT bazında gidiyolar.Ve çoğu dersanler 2-3 ay önce başladı bile.Ve biraz geç oldu gibi.
TYT temelinin olmadığını söyledin. Sende MAT zorundasın bende.Sana tavsiyem günlük ortalama 4 saatini TYT mat-paragraf-problemlere ayırman.Yaz ayına kadar az çok temelini atarsan AYT başladığın vakit seni sorular zorlamayacaktır.
Yaz ayına geldiğinden erkende kayıt olmanı öneririm.Hem erken kayıt fırsatlarından yararlanırsın , hem de erkenden yol alırsın.
Şuan MAT halletmeye ve paragraf çözmeye bak.Tabii 11sınıf derslerinide boşlama.Yoksa bi tarafı yaparken diğeri sekteye uğrar. Günlük 2saat tekrar-konu dinleme -ve soru çözme yeterli olacaktır (Sayısal dersleri çoğunlukla tabii)
Ama illa diyosan ders almak istiyorum.Doping hafıza veya paran varsa Özel MAT öğretmeni tutabilirsin.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Arkadaşın dediği gibi zaten kapsamlı bir kapanmada dershaneler açık kalamıyor, bunu da planını yaparken değerlendir, ve şuan için hiçbir koşulda geç kalmadığınıda unutma tabi ki bilgileri ve dersleri sonradan halletmek göz korkutucu gelebilir ama doğru ve düzenli bir çalışma&tekrar programı ile gereğince telafi edilebilir. Eğer bu durum seni çok kasıyorsa tamamı ile kendin bir plan belirleyip son sınıfa kadar kendi açıklarını kapatıp yani geçmiş eksik temellerini kapatıp 12'de de gidebilirsin.

Şahsen benim çalışma prensiblerime dershane de okul gibi çok uymuyordu zamanda o kadar geriye gidebilsem 12. sınıfda da herhangi bir dershane mantalitesine girmezdim herhalde.(tabi o zaman bende gitmiştim şuan için diyorum :D)

Berke Fitness

80+ Bronze
Ben de 11 sayisalim haftada 3kere ozel ders aliyorum daha iyi

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Doping hafıza alınmaz.
Pandemi vakti kardeşime almıştık.
Hiç bir şey yok.
Aynısını YouTube'dan çalışsan daha faydalı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben dershane doping hafıza raund hiçbir şey önermiyorum. Dershanenin sana vereceği tek katkı yeni arkadaşlar. Ki buna gerek olmadığını düşünüyorum.

YouTube daki hocalar herkese 1000 basar. Bir yere para baymana gerek yok. Özellikle doping hafıza hiç bulaşma.

Top Bottom