Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
11.Sınıf Biyoloji YT Kanal Önerisi , Düzgün Ve Sade Bir Anlatım Olursa İyi Olur.
Hocam O da Çok Basit Geçiyor , Detaylı İşlemiyor. Onun Bir Tık Detaylısı Olursa Daha İyi Olur , Ayrıca Onu Da İzleyeceğimhocalara geldik izle çok iyi , sade.
Eski Müfredat Galiba.FundaMentals.
Ha bir de bu.Selin Hoca Biyoloji fav
Ne alaka ya? Müfredat mı değişti bu yıl? Hem bilgiler değişmemiştir. O kanaldan izlediğin video direkt aklından kalıyor. Kadın üç kere üstünden geçiyor sıkılmıyorsun da.Eski Müfredat Galiba.
Bizim Hocamız Dersleri Biyoloji Portalından İşliyor. O Yüzden Biraz Avantajlıyım Galiba.Konu anlatımı istersen http://www.biyolojiportali.com/11-sinif-konulari tavsiye ederim. YT olarak FundaMentals.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bir de bu.
Hocam Bir Sakin Olun , Playlist'in İlk Videosuna Bakıp yorum yaptım , Belki Yanlış Görmüşümdür.Ne alaka ya? Müfredat mı değişti bu yıl? Hem bilgiler değişmemiştir. O kanaldan izlediğin video direkt aklından kalıyor. Kadın üç kere üstünden geçiyor sıkılmıyorsun da.
İki gündür kendimi stresten yiyorum onun yansımasıHocam Bir Sakin Olun , Playlist'in İlk Videosuna Bakıp yorum yaptım , Belki Yanlış Görmüşümdür.
Açtığınız Konudan Gördüm , Yoksa daha Ters Bir Tepki Verecektimİki gündür kendimi stresten yiyorum onun yansıması
selin hoca11.Sınıf Biyoloji YT Kanal Önerisi , Düzgün Ve Sade Bir Anlatım Olursa İyi Olur.