11. sınıf sayısalım ne yapmalıyım

Reaksiyon skoru
138
9 ve 10 um berbat.Bu hafta ilk sınavlara girdik hepsi cok kotu gitti.Sizce ne yapmalıyım simdi duzenli calismaya baslaasam obp yi düzeltirmiyim ustune ege üni diş hekimliği yazmak istiyorum 30 k gelirmi sizce cok stresliyim aklım allak bullak

Kanka bende eşit ağırlığım aynı stresi bende yaşıyorum ama ben şöyle düşünüyorum seneye istediğiöm yere giremezsem birdahaki sene daha rahat çalışıp girerim.

11 sayısalım bende de ve 9 ve 10um boş
11i sıkı tutmaya çalışıyorum tyt de azıcık azıcık başladım okulun kurslarına kalıyorum hocalar bana 11ini sağlam yap yazın tytyi halletmek zorundasın dedi. Şuan tytye önem veremiyorum fazla zamanım da kalmıyor zaten. Ne yapcam bende emin değilim.

OBP'yi fazla takma evet çalışırsan düzelir ama YKS odaklanmak daha mantıklı.Zor bir şey değil ben sadece 12.sınıfta çalıştım onun dışında hayatımda hiç çalışmamıştım 380 puan alıp daha ilk yılımda Jandarma Subaylık girdim.Şimdiden çalışırsan sen daha iyi bile girersin 30 değil 10k bile olabilir.

9 ve 10 um berbat.Bu hafta ilk sınavlara girdik hepsi cok kotu gitti.Sizce ne yapmalıyım simdi duzenli calismaya baslaasam obp yi düzeltirmiyim ustune ege üni diş hekimliği yazmak istiyorum 30 k gelirmi sizce cok stresliyim aklım allak bullak
Şimdi alıyrsun 11.sınıf test kitaplarını çözüyorsun habire çözüyorsun çözemediğinin çözümüne bakıyorsun.
Yazın ise TYT hallediyorsun.

Bu yıl ve önümüzdeki yıl çok sağlam çalışman gerek.
Şimdi alıyrsun 11.sınıf test kitaplarını çözüyorsun habire çözüyorsun çözemediğinin çözümüne bakıyorsun.
Yazın ise TYT hallediyorsun.
11 konu eksigim fazla defil aslında ara tatilde tamamlanabilşr.Pekş obp beni geri cekmezmi 30 k istedigim yer sizce o kadar yapılır mı? 2 senede

Kanka bende eşit ağırlığım aynı stresi bende yaşıyorum ama ben şöyle düşünüyorum seneye istediğiöm yere giremezsem birdahaki sene daha rahat çalışıp girerim.
Herkes senin gibi düşünüyor herkesin eksiği fazla olduğu için ne yapıcaz bilmiyorum vallahi durumlar vahim

11 konu eksigim fazla defil aslında ara tatilde tamamlanabilşr.Pekş obp beni geri cekmezmi 30 k istedigim yer sizce o kadar yapılır mı? 2 senede
Önemli olan sınav puanların OBP belli yere kadar etki eder ama çok büyük etkisi olucak olan YKS sınav puanların.

Düzenli çalışırsanız olmayacak bir şey yok, az da olsa toparlarsın.

Köpek gibi çalışcan

hayatımdaki tüm şansımı kulladın galiba bizim lisede matematik fala yok

Geri