Dersi takip et. Gördüğün konuları geciktirmeden çalış. 11'i böyle yurutebilirsin. 11'den arta kalan zamanlarında da 9-10 çalış. Daha çok vaktin var.Arkadaşlar ben bu sene 11. sınıfım. 1.5 sene online eğitimde sadece 9. sınıfım sağlam. Fen lisesi öğrencisiyim, hem 11. sınıf hem de tyt`yi aynı anda nasıl yürütebilirim?
Bence 2.döneme kadar 11i bitir sonra tyt ye çalış 2.donemde sonrada yazın bunlardan test çöz 12ye geldiğinde ocak şubat aylarına kadar 12yi bitir sonra da bol bol soru çöz bence..Arkadaşlar ben bu sene 11. sınıfım. 1.5 sene online eğitimde sadece 9. sınıfım sağlam. Fen lisesi öğrencisiyim, hem 11. sınıf hem de tyt`yi aynı anda nasıl yürütebilirim?
Hocam ben de 11. Sınıfım güne başladığımda 10 adet problem 10 paragraf sorusu çözerek başlamayı planlıyorum. Tyt genel tekrarı da 15 tatilde yapmayı düşünüyorum. Yazında 9,10,11 tekrarı yapmayı düşünüyorum.Arkadaşlar ben bu sene 11. sınıfım. 1.5 sene online eğitimde sadece 9. sınıfım sağlam. Fen lisesi öğrencisiyim, hem 11. sınıf hem de tyt`yi aynı anda nasıl yürütebilirim?